Catalog de produse

Tocătoare de crengi

Sortare după:
Фильтр
Tocator de crengi HECHT 6642
Top vânzări
0,00 L
40 000,00 L
Fast Order

Tocator puternic pentru ramură cu motor HECHT 6642 alimentat de un motor cu ardere internă cu un cuplu de 13,5 Nm. Mașina este construită pe un șasiu cu roți mari și un dispozitiv de remorcare, pe care cu greutatea sa de 155 kg.

Fast Order

HECHT 8574 este un aspirator profesional pentru frunze, combinat cu o tocătoare de ramură. Aspiratorul este echipat cu deplasare proprie, puteți alege două viteze înainte și două viteze înapoi, viteza este de aproximativ 2 - 5 km / h. Pentru o muncă normală, utilizați duza principală de aspirație cu lățimea de 60 cm.

Fast Order

Tocatorul de crengi HECHT 6421 va satisface utilizatorii exigenti chiar si cu performantele sale. Pentru motor este folosit un motor HECHT OHV cu un volum de 389 cm 3 cu o putere de 9,8 kW / 13 CP. Sub gâtul de umplere principal se află 16 cuțite basculante, dintre care 8 cuțite sunt echipate cu o lamă zimțată (4 cuțite pe fiecare ax - 2 seturi cu o lamă zimțată și 2 seturi cu o lamă dreaptă), care pot mărunți în mod sigur mici deșeuri biologice și ramuri de până la 10 mm.

Fast Order

HECHT 6208 - Tocător de grădină motorizat cu cap de cuțit de tambur. Construcția robustă vă permite să zdrobiți ramurile până la un diametru de 7 cm. Datorită poziției sale, gâtul concasorului permite introducerea ușoară a ramurilor, care sunt întinse automat de sistemul de concasare.

Fast Order

Tocator pentru ramuri HECHT 6173 este un bun ajutor pentru eliminarea deșeurilor biologice din butași. Acesta este capabil să zdrobi în mod fiabil ramuri până la un diametru de 36 mm. Este alimentat de un motor HECHT OHV în patru timpi cu un volum de 173 cm 3 cu o putere maximă de 6 CP. Prin urmare, poate fi utilizat în locuri unde nu este disponibilă energie electrică.

Fast Order

Tocătorul de crengi este un ajutor excelent pentru curățarea regulată a grădinii. HECHT 6280 XL folosește un role dințat pentru zdrobirea ramurilor, care prinde materialul zdrobit și îl împinge împotriva cuțitului reglabil cu o forță imensă. Aceasta duce la o zdrobire foarte eficientă și, în același timp, liniștită. 

Fast Order

HECHT 6285 XL Silent este un concasor electric echipat cu o rolă dințată. Datorită acestui fapt, este o mașină foarte liniștită, care întinde materialul pentru a fi zdrobit bine. Cu un motor de 2800 W, acesta poate zdrobi ramuri de până la 4,4 cm în diametru. Materialul zdrobit se încadrează direct în cutia de 60 l

Fast Order

Masina de tocat puternica ramificație cu care puteți transforma cu ușurință deșeurile de grădină în material adecvat pentru mulching sau compost. Motorul de 2800 W conduce capul cuțitului, care prelucrează cu ușurință și rapid ramuri de până la 4,5 cm în diametru. Materialul zdrobit se încadrează direct în coșul de 60 l, datorită căruia practic nu apare nicio dezordine în timpul lucrului. Greutatea concasorului este de 25 kg, este echipată cu rotile pentru o manevrare ușoară.

Fast Order

HECHT 626 SILENT este un puternic concasoar cu ramă dințată. Datorită măcinării cu ajutorul unei role cu dinți, funcționarea este foarte liniștită. Motorul de 2600 W este suficient de puternic pentru a zdrobi rapid ramurile de până la 4 cm în diametru. Ruloul de viteze are de asemenea grijă de întinderea automată a ramurilor pentru zdrobire.

Fast Order

Concasorul electric de ramură HECHT 625 BOX distruge ușor și rapid ramurile de până la 4 cm în diametru. Deșeuri greu de utilizat din grădină un cap de cuțit condus de un motor electric cu o intrare de putere de 2500W se taie în bucăți mici, pe care le puteți folosi apoi în compost sau ca mulci.

Fast Order

Concasorul electric HECHT 624 distruge ușor și rapid ramurile cu diametrul de până la 3,8 cm. Deșeuri greu de utilizat din grădină, un cap de cuțit condus de un motor de 2400W se taie în bucăți mici, pe care le puteți folosi apoi ca mulci sau în compost. Puteți colecta materialul zdrobit în punga de 50 l care vine cu concasorul. Greutatea tocătorului este de 11 kg, cu roțile puteți transporta cu ușurință în orice loc din grădină.

100% garanție de calitate
Returnare marfă în 14 zile
Livrare în orice locație
Ridicare marfă de la magazin