Catalog de produse

Filiere

IMPORTANT: Din cauza cursului valutar instabil al monedei naționale, verificați prețul actual cu managerul

Sortare după:
Фильтр
Fast Order

Filiere rotunde de mână de 9ХС, HVSG sunt concepute pentru instalații de lucru și lucrează în filet metric conform GOST 24705, folosind o cheie de la robinet sau mor titular, non-rotativ mor de uz General masini.

Fast Order

Filiere rotunde de mână de 9ХС, HVSG sunt concepute pentru instalații de lucru și de a lucra la tăierea conic filet inch în conformitate cu GOST 6111-52 folosind o cheie de la robinet sau mor titular..

Fast Order

Filiere rotunde de mână de 9ХС, HVSG sunt concepute pentru instalații de lucru și de a lucra la tăierea conductei de fire în conformitate cu GOST 6357 folosind..

Fast Order

Moare rundă de 9ХС manual sunt destinate pentru instalații de lucru și lucrează în filet metric conform GOST 24705, folosind o cheie de la robinet sau mor titular, non-rotativ mor de uz General masini.

Fast Order

Filiere rotunde de mână de 9ХС, HVSG sunt concepute pentru instalații de lucru și de a lucra pe tăiere țeavă filet conic în conformitate cu GOST 6211-81..

Fast Order

Apartament fier de fire moare sunt concepute pentru a produce metrice fire cu diametre de la 1.6 la 27 mm în trepte de 0,2 până la 3 mm pe mașini de rulat filete. Duritatea dinților de tăiere margini - 57...60 HRC.

100% garanție de calitate
Returnare marfă în 14 zile
Livrare în orice locație
Ridicare marfă de la magazin