Catalog de produse

Discuri abrazive de ceramică

IMPORTANT: Din cauza cursului valutar instabil al monedei naționale, verificați prețul actual cu managerul

Sortare după:
Фильтр
Fast Order

Roți de tăiere întărite resinoid sunt concepute pentru despărțire și canelare de metale feroase și metale neferoase, oțel inoxidabil și beton.

Fast Order

Farfurii de rectificat tip 12 sunt concepute pentru a прорезки contur în detaliu și modele de diferite marci de otel, ascutire scule din oțeluri rapide.

Fast Order

Petala fata cercurile sunt concepute pentru a fi dur și intermediare măcinare de metale, de finisare și de semi-finisare prelucrare cusături sudate, îndepărtarea ruginii, vopsele și lacuri, de curățare de piese turnate și piese forjate.

Fast Order

Cupe conic abrazive CHK tip 11 sunt utilizate pentru slefuire plat detalii și construcțiilor din diferite oteluri, slashlove, ascuțire de unelte de tăiere de mare viteză oțeluri.

Fast Order

Cupe de rectificat cilindrice ЧЦ tip 6 sunt destinate pentru operațiuni rotund și plat intern de slefuire de piese și modele de diferite marci de otel, ascutire scule din oțeluri rapide.

Fast Order

Cercuri abrazive drept profil de tip 1 sunt proiectate pentru toate tipurile de măcinare la detalii și construcții din fontă, metale neferoase, piatră naturală și artificială, sticlă, porțelan, ascuțire de tăiere de carbură de instrumente.

Fast Order

Capetele de rectificat cilindrice tip AW

GOST 2447-82

Fast Order

Barele abrazive БКв

GOST 2456-82; TU 3981-004-00221209-96

100% garanție de calitate
Returnare marfă în 14 zile
Livrare în orice locație
Ridicare marfă de la magazin