Catalog de produse

Generatoare electrice de curent monofazat staționare

Sortare după:
Фильтр
Fast Order

SDS Power SDG6500SA_A Generator este un generator de curent monofazat, stationar, cu carcasa insonorizanta, actionat de un motor termic pe motorina cu pornire electrica, automatizat.
Astfel generatorul poate fi utilizat ca sursa de avarie, pornind si comutand automat de pe o sursa pe alta la lipsa tensiunii din reteaua principala.

Generatoarele monofazate de curent continuu sunt componente importante în diferite domenii, de la uz casnic la industrial și comercial. Ele pot fi clasificate în funcție de putere și de tipul combustibilului utilizat pentru a funcționa.

Generatoarele monofazate au avantajul de a furniza o sursă stabilă de curent electric pentru diferite dispozitive și echipamente. Ele sunt ideale pentru utilizarea în medii casnice sau comerciale, unde se necesită o sursă de alimentare de rezervă sau suplimentară.

Un alt avantaj al generatoarelor monofazate este acela că sunt relativ ușor de întreținut și de utilizat. Ele sunt de obicei echipate cu un sistem de pornire ușor și pot fi ajustate rapid și ușor în funcție de necesitățile utilizatorului.

Există diferite tipuri de generatoare monofazate, inclusiv cele portabile și cele stationare. Cele portabile sunt ideale pentru utilizarea în aer liber, de exemplu, în camping sau în alte activități în aer liber, în timp ce cele stationare sunt mai potrivite pentru uz industrial sau comercial.

În concluzie, generatoarele monofazate sunt o soluție utilă și practică pentru a furniza o sursă de alimentare electrică suplimentară sau de rezervă în diferite medii și situații. Este important să se ia în considerare necesitățile specifice ale utilizatorului și să se aleagă generatoarele corespunzătoare în funcție de putere, combustibil și alte specificații tehnice.

100% garanție de calitate
Returnare marfă în 14 zile
Livrare în orice locație
Ridicare marfă de la magazin