Catalog de produse

Utilaje de construcții

Echipamente de construcții utilizate în construcții. Astăzi este dificil să ne imaginăm un șantier modern fără echipamente speciale. Orice companie de construcții care se respectă are o gamă largă de echipamente de construcție pentru a lucra pe șantiere.

Sarcina principală a echipamentelor speciale este de a efectua lucrări de construcție rapid și eficient, fără pierderi de calitate. Piața modernă de specialitate. Echipamentul oferă o gamă largă de echipamente diferite pentru toate etapele lucrărilor de construcție.

Sortare după:
Фильтр
Fast Order

Acest utilaj P-70 se remarcă prin reglajul rapid al unghiului de îndoială, ușurința în utilizare și performanța ridicată. Este necesară doar o schimbare de ulei pe an. Utilajul permite îndoirea simultană a 2 sau 3 bare de oțel. Timpul garantat de funcționare a utilajului până la prima revizie capitală este de până la 10.000 de ore.

Fast Order

Mașina Icaro P-52 este destinată îndoirea tijelor de oțel pentru armături și a benzilor conform formei specificate în stare rece. Această mașină este larg utilizată în întreprinderile care produc structuri de beton armat și este extrem de populară în construcția de tip monolit pe șantiere deschise.

Fast Order

ICARO P32 Mașina de debitat oțel-beton. Reductorul și mecanismul cu cremalieră, care sunt extrem de fiabile, sunt plasate într-o singură carcasă și au un sistem comun de lubrifiere. Este necesar un minim de întreținere tehnică (schimbarea uleiului o dată pe an).

Fast Order

Mașina de debitat oțel-beton Icaro P26 este un echipament de producție italian conceput pentru îndoirea barelor de armătură. Fiecare mașină este echipată cu un reductor puternic, ceea ce le face foarte productive

Fast Order

Mașina de tăiat Icaro C70 este un echipament convenabil și ușor de întreținut, cu o durată lungă de viață. Este sigur pentru operator, deoarece oferă protecție împotriva scânteilor și zgomotului.

Fast Order

Mașina de tăiat Icaro C62 este un echipament convenabil și ușor de întreținut, cu o durată lungă de viață. Este sigur pentru operator, deoarece oferă protecție împotriva scânteilor și zgomotului.

Fast Order

Mașina de tăiat Icaro C-55 este un echipament convenabil și ușor de întreținut, cu o durată lungă de viață. Este sigur pentru operator, deoarece oferă protecție împotriva scânteilor și zgomotului.

Fast Order

Mașinile din această serie sunt utilizate în construcții în lucrările cu oțel de armare și structuri metalice, pe fabricile de producție a elementelor prefabricate de beton, în diverse combinate și pentru echiparea fundațiilor și lucrărilor de asamblare. Datorită mobilității și dimensiunilor compacte, acestea pot fi utilizate pe șantiere de orice dimensiune.

Fast Order

Icaro C-42 este proiectat pentru tăierea barelor de fier beton cu secțiune pătrată, circulară și a benzilor de oțel pentru armare. Pentru a asigura protecția fiabilă atât a utilajului în sine

Fast Order

Cutter ICARO C-36 reprezintă un echipament de înaltă tehnologie de fabricație italiană, destinat tăierii barelor de fier beton atât în fabricile de producție a elementelor din beton armat, cât și pe șantierele deschise de construcții.

Fast Order

Mașinile ICARO reprezintă incarnarea tehnologiilor moderne în domeniul ingineriei mecanice. Producătorii italieni utilizează echipamente de înaltă tehnologie, materiale de calitate și cele mai noi dezvoltări în mecanică pentru a fabrica aceste mașini. De asemenea, iau în considerare cerințele țărilor în care aceste utilaje urmează să fie utilizate.

Stația de tencuit Kaleta A5
-5 %
184 320,00 L
175 104,00 L
Fast Order

Stația de tencuit Kaleta A5 este un echipament universal care oferă un proces automatizat pentru pregătirea, alimentarea și aplicarea amestecurilor de construcții. Este important de menționat că aceste operațiuni pot fi efectuate în mod continuu, ceea ce crește semnificativ eficiența și viteza lucrărilor de construcții.

Fast Order

Mașina de îndoit otel beton Icaro Cal 34 este o mașină fiabilă care vă va permite să realizați cercuri cu o rază de curbură nelimitată, precum și spirale cu un diametru reglabil, începând de la 15 cm și până la infinit.

Fast Order

O mașină de debitat oțel-beton capabilă să funcționeze simultan cu trei bare. O schimbare rapidă a unghiului de îndoire (în mai puțin de un minut) este asigurată datorită sistemului electronic de programare inclus în pachetul de bază

Fast Order

Mașina de debitat oțel-beton ICARO P-42. Îndoirea oțel-beton din clasa A-I D până la 42 mm, a-III D până la 36 mm, a500c D până la 34 mm. Reglarea rapidă a unghiului de îndoire, operare ușoară și performanță ridicată.

Fast Order

Mașina de debitat oțel-beton ICARO-36 permite îndoirea oțel-beton cu un diametru de la 6 mm la 70 mm, atât secțiuni rotunde, cât și pătrate.

Fast Order

Tun aer cald pe gaz MASTER BLP 33 M

Fast Order

Tun aer cald pe gaz MASTER BLP 53 E

Fast Order

Încălzitor cu infraroșu Master TS-3 A. Acest model este proiectat pentru instalare în exterior, este ușor de instalat și pornește rapid în diferite moduri de alimentare

Fast Order

Tun aer cald pe motorina Hecht 3021

Fast Order

Tun aer cald pe motorina HECHT 3038

Fast Order

Suflanta cu aer cald pe gaz Hecht 3019

Generator de aer cald Hecht 3015
Top vânzări
0,00 L
1 950,00 L
Fast Order

Generator de aer cald Hecht 3015

Fast Order

Încălzitorul electric cu ventilator Hecht 3329 oferă căldură confortabilă iarna, răspândește rapid căldura în cameră.

Aici veți găsi următoarele tipuri de echipamente de construcții:

  • Echipamente pentru constructii rutiere
  • Betoniere și mixere
  • Ciocane pneumatice
  • Freze de asfalt
  • Vibratoare pentru beton
  • Echipamente de mortar de beton
  • Ascensoare
  • Stații de pompare și supraalimentatoare pneumatice

Precum și echipamente de construcție dimensionale

100% garanție de calitate
Returnare marfă în 14 zile
Livrare în orice locație
Ridicare marfă de la magazin