Catalog de produse

Utilaje de construcții

Echipamente de construcții utilizate în construcții. Astăzi este dificil să ne imaginăm un șantier modern fără echipamente speciale. Orice companie de construcții care se respectă are o gamă largă de echipamente de construcție pentru a lucra pe șantiere.

Sarcina principală a echipamentelor speciale este de a efectua lucrări de construcție rapid și eficient, fără pierderi de calitate. Piața modernă de specialitate. Echipamentul oferă o gamă largă de echipamente diferite pentru toate etapele lucrărilor de construcție.

Sortare după:
Фильтр
Fast Order

Ciocanul rotopercutor DeWalt 3.5J 950W - D25333K este ideal pentru realizarea gaurilor cu diametru cuprins intre 4 si 30 mm pentru fixarea ancorelor in beton si zidarie. Sistemul de control activ al vibratiilor cu maner flotant transfera extrem de putine vibratii si asigura confort suplimentar.

Fast Order

Ciocan demolator Zipper ZI-ABH1700D. Folosit în special pentru demolarea construcțiilor din beton. Are o rezistență la impact extrem de mare până la 65 jouli și suport hexagonal de 30 mm. În pachet sunt incluse o dalta cu dibluri și o daltă plată, alături de o cutie de transport.

Fast Order

Ciocan demolator Powermat PM-MWB-2900M. Alimentare electrică: 230 V / 50 Hz. Putere motor: 2900W. Frecvența loviturilor: 3900/min. Energie lovitură: 18 J

Fast Order

Mai compactor HECHT 1119, Motor puternic: 149 cm3 cu supapă aeriană; Viteza de rotație: 3600 rpm

Fast Order

Masina de vopsit tencuiala Powermat PM-AGT-3000M. Sistemul de antrenare este echipat cu un surub dintr-un aliaj metalic foarte rezistent, care va impinge materialul cu o granulatie maxima de 6 mm

Fast Order

Masina de gaurit cu percutie DeWALT DWD024S-QS 701W. Intervalul de putere 701-1000 W. Diametrul maxim de gaurire in lemn/metal/beton25/13/16 mm

Fast Order

Ciocanul rotopercutor Hecht 1081 este o unealtă electrică de măcinat și ciocănit, proiectată pentru a fi utilizată în lucrări de construcții și renovări.

Fast Order

Ciocan rotopercutor Hecht 1036 - 1500W

Fast Order

HECHT 1097 este un ciocan rotopercutor ce dispune de un cadru SDS-MAX și o putere impresionantă de 1700W, cu o rată de impact de 2200 rpm. Acest ciocan impresionează prin designul său compact și greutatea redusă de doar 11.5 kg

Fast Order

Rotopercutor - HECHT 1028 cu posibilitate de gaurire cu motor de 1050 W. Dimensiuni cutie: 380 x 320 x 120 mm. Nivelul presiunii sonore la locul utilizatoruluiLPA = 89,8 dB (A)

Fast Order

Masina de taiat beton/asfalt betonului Hecht 9588. Combinația dintre emisii reduse și consum redus de combustibil. Respectă standardele UE de securitate și sănătate

Fast Order

Termosuflanta HECHT 3500, echipat cu ventilator și termostat, este extrem de practic pentru utilizare ca și radiator portabil, fiind potrivit oriunde aveți nevoie de încălzire rapidă

Fast Order

Hecht 3543 Termosuflanta cu ventilator electric potrivit pentru încălzirea încăperilor mici, până la 30 m3, ateliere, case, vile sau ferme. În ciuda dimensiunilor sale compacte

Fast Order

Acest utilaj P-70 se remarcă prin reglajul rapid al unghiului de îndoială, ușurința în utilizare și performanța ridicată. Este necesară doar o schimbare de ulei pe an. Utilajul permite îndoirea simultană a 2 sau 3 bare de oțel. Timpul garantat de funcționare a utilajului până la prima revizie capitală este de până la 10.000 de ore.

Fast Order

Mașina Icaro P-52 este destinată îndoirea tijelor de oțel pentru armături și a benzilor conform formei specificate în stare rece. Această mașină este larg utilizată în întreprinderile care produc structuri de beton armat și este extrem de populară în construcția de tip monolit pe șantiere deschise.

Fast Order

ICARO P32 Mașina de debitat oțel-beton. Reductorul și mecanismul cu cremalieră, care sunt extrem de fiabile, sunt plasate într-o singură carcasă și au un sistem comun de lubrifiere. Este necesar un minim de întreținere tehnică (schimbarea uleiului o dată pe an).

Fast Order

Mașina de debitat oțel-beton Icaro P26 este un echipament de producție italian conceput pentru îndoirea barelor de armătură. Fiecare mașină este echipată cu un reductor puternic, ceea ce le face foarte productive

Fast Order

Mașina de tăiat Icaro C70 este un echipament convenabil și ușor de întreținut, cu o durată lungă de viață. Este sigur pentru operator, deoarece oferă protecție împotriva scânteilor și zgomotului.

Fast Order

Mașina de tăiat Icaro C62 este un echipament convenabil și ușor de întreținut, cu o durată lungă de viață. Este sigur pentru operator, deoarece oferă protecție împotriva scânteilor și zgomotului.

Fast Order

Mașina de tăiat Icaro C-55 este un echipament convenabil și ușor de întreținut, cu o durată lungă de viață. Este sigur pentru operator, deoarece oferă protecție împotriva scânteilor și zgomotului.

Fast Order

Mașinile din această serie sunt utilizate în construcții în lucrările cu oțel de armare și structuri metalice, pe fabricile de producție a elementelor prefabricate de beton, în diverse combinate și pentru echiparea fundațiilor și lucrărilor de asamblare. Datorită mobilității și dimensiunilor compacte, acestea pot fi utilizate pe șantiere de orice dimensiune.

Fast Order

Icaro C-42 este proiectat pentru tăierea barelor de fier beton cu secțiune pătrată, circulară și a benzilor de oțel pentru armare. Pentru a asigura protecția fiabilă atât a utilajului în sine

Fast Order

Cutter ICARO C-36 reprezintă un echipament de înaltă tehnologie de fabricație italiană, destinat tăierii barelor de fier beton atât în fabricile de producție a elementelor din beton armat, cât și pe șantierele deschise de construcții.

Fast Order

Mașinile ICARO reprezintă incarnarea tehnologiilor moderne în domeniul ingineriei mecanice. Producătorii italieni utilizează echipamente de înaltă tehnologie, materiale de calitate și cele mai noi dezvoltări în mecanică pentru a fabrica aceste mașini. De asemenea, iau în considerare cerințele țărilor în care aceste utilaje urmează să fie utilizate.

Aici veți găsi următoarele tipuri de echipamente de construcții:

  • Echipamente pentru constructii rutiere
  • Betoniere și mixere
  • Ciocane pneumatice
  • Freze de asfalt
  • Vibratoare pentru beton
  • Echipamente de mortar de beton
  • Ascensoare
  • Stații de pompare și supraalimentatoare pneumatice

Precum și echipamente de construcție dimensionale

100% garanție de calitate
Returnare marfă în 14 zile
Livrare în orice locație
Ridicare marfă de la magazin