Catalog de produse

Accesorii motosape

Sortare după:
Фильтр
Fast Order
 • Motorul premium pe benzină BS 875 EXI SERIES
 • 5 și 1
 • Echiparea laterală și dopul de mulching inclus
 • Cuplul ridicat poate mânui un gazon mai dens
 • Ideal pentru parcele mai mari
 • Datorită mersului cu 3,6 km / h, cositul este mai rapid și mai puțin intens
 • Utilizatorii vor aprecia șasiul metalic rezistent
 • Plierea rapidă a mânerelor pentru un transport mai ușor și economisirea de spațiu în garaj
 • Mâneruri moi și confortabile care cresc confortul utilizatorului la locul de muncă
 • Roțile din față de 8 inci și spate de 11 inci îmbunătățesc manipularea cosirii și fac mai multă excepție în această categorie
 • Bara de protecție față servește ca protecție și include, de asemenea, un mâner pentru transportul ocazional
 • Reglarea centrală a înălțimii de tăiere crește confortul lucrului
 • Coș de colectare combinat de înaltă calitate, cu un blat din plastic cu semnal de umplere
 • Circumferința coșului din țesătură respirabilă solidă îmbunătățește fluxul de aer și, prin urmare, este garantată o colecție excelentă de iarbă
 • Cutia de viteze modernă garantează o durată de viață mai lungă

Cositoare pe benzina cu motor Briggs & Stratton Seria 875 EXi  Inaltimea este reglabila central in intervalul 25 - 75 mm. Coșul este utilizat pentru colectarea ierbii tăiate într-o combinație de material plastic - un material cu un volum de 70 l. Coșul este echipat cu un clapet aerodinamic pentru a verifica starea de umplere a coșului.

Fast Order

Semănătoarea RURIS T1, este ușor de ataşat la oricare motosapă sau motosăpătoare RURIS, fiind fixată pe suportul piciorului (motosapei, motosăpătorii). Semănătoarea dispune de 3 componente importante: sistemul frontal de afânare al solului, pulverizatorul seminţei în sol, talerele îngropătoare pentru seminţe.
Însămânţarea se produce pas cu pas, pulverizatorul plasând sâmânța către îngropător şi nu către vârf (sistemul de afânare). Astfel acoperirea semințelor de către talere se face în mijlocul solului afânat şi astfel rădăcinile se pot dezvolta usor intr-un sol cu densitate scăzută. Rezultatul fiind o tulpină puternică.
Reglarea adâncimii se face face din doua puncte, pentru un control exact la adacimii sau al unghiului de însămânţare. Din 5 treceri consecutive se poate însămânţa un hectar. Pentru a creşte randamentul de însămânţare/h,

Fast Order

Roţile metalice Ruris sunt construite pe un cadru de 3 cercuri, sudate între ele cu distanţe bine calculate pentru o bună evacuare a pământului în timpul sarcinii.
Suplimentar, aderenţa este dată de pintenii de atac, care la contactul cu solul nu patinează în sarcină.
Acest tip de Roţi metalice se utilizează la motosăpătoarele Ruris 751KS şi 1001KSD.

Fast Order

Roţile metalice Ruris sunt construite pe un cadru de 3 cercuri, sudate între ele cu distanţe bine calculate pentru o bună evacuare a pământului în timpul sarcinii.
Suplimentar aderenţa este dată de pintenii de atac, care la contactul cu solul nu patinează în sarcină.
Acest tip de Roţi metalice se utilizează pe toată gama de motosape DAC, cât şi la Ruris 7009, 7088, 7099, 701KS, 740K, 751K, 730K.

Fast Order

Roţile metalice Ruris sunt construite pe un cadru de 3 cercuri, sudate între ele cu distanţe bine calculate pentru o bună evacuare a pământului în timpul sarcinii. Suplimentar, aderenţa este dată de pintenii de atac, care la contactul cu solul nu patinează în sarcină. Acest tip de Roţi metalice se utilizează pe toată gama de motosape Dac, cât şi la Ruris 7009, 7088, 7099, 701KS, 740K, 730K.

Fast Order
Fast Order

Roţile de cauciuc sunt livrate cu setul de manicoate pentru fixarea acestora pe axul transmisiei.
Diametrul de 400mm şi lăţimea de 80mm au ca rezultat o bună aderenţă în sarcină.
Acest tip de Roţi se utilizează pe toată gama de motosape Dac, cât şi la Ruris 7009, 7088, 7099, 701KS, 740K, 730K.

Fast Order
Fast Order
Fast Order
Fast Order

Plug alcătuit din două trupiţe care răstoarnă brazda într-o singură parte, în sensul de mers.
Plugul reversibil Ruris se utilizează pentru aratul terenurilor agricole. Adâncimea de lucru este cuprinsă între 150mm-200mm. Construcţia robustă a cormanei permite plugului răsturnarea unei mase mari de pământ. Plugul este perfect echilibrat la contactul cu solul pentru ca utilizatorii Ruris să poată beneficia de o productivitate ridicată la arat. Plugul reversibil Ruris prezintă avantajul că întoarcerile la capătul rândului se fac lângă aceeaşi brazdă, lucru care oferă confort utilizatorului şi scăderea consumului de carburant cu 20% la 1 hectar.

Fast Order

Rariţa TS103 de la Ruris este accesoriulul necesar în toate gospdăriile, fiind folosită penru realizarea biloanelor pentru răsaduri sau pentru seminţele ce trebuiesc plantate.
Prin afânarea solului în prealabil cu motosăpătoarea Ruris, se pot face biloanele. Avantajul este că timpul de realizare al biloanelor în solul afânat este mult redus, iar consumul mediu de carburant este sub 7 litri/hectar.
Montajul Rariţei se face simplu prin fixarea acesteia pe suportul piciorului de la motosăpătoarea Ruris, iar adâncimea este reglabilă, în funcţie de solul şi tipul de cultură ales pentru însămânţare.

Fast Order

Plug alcătuit dintr-o trupiţă, care răstoarnă brazda într-o singură parte, în sensul de mers al motocultorului.
Plugul Ruris TS103 se utilizează pentru aratul terenurilor agricole. Adâncimea de lucru este cuprinsă între 150mm-200mm. Construcţia robustă a cormanei permite plugului răsturnarea unei mase mari de pământ. Plugul este perfect echilibrat la contactul cu solul, pentru ca utilizatorii Ruris să poate beneficia de o productivitate ridicată la arat.

Fast Order

Manicot universal

 
 
Fast Order

Dipozitivul de scos cartofi este folosit pentru recoltarea culturilor de cartofi.
Cu ajutorul sistemului de reglare a adâncimii de lucru, dispozitivul de scos cartofi poate recolta la mai multe adâncimi de lucru în funcţie de tipul de plantare.
Cuţitul de secţionare a calotei de pământ are o formă convexă, pentru a nu atinge legumele cu care intră direct în contact.
În timpul recoltării, legumele care sunt degajate din sol intră în contact cu bridele de selecţie şi sunt practic curăţate de pământ şi proiectate în ambele laterale, pentru a fi uşor de adunat.

Fast Order

Dispozitiv de plantat şi fertilizat cartofi

 
 
Fast Order

Cultivatorul Ruris TS103 poate fi folosit în toate lucrările agricole care implică curăţarea culturilor de ierburile periene din jurul plantelor.
Cultivatorul este alcătuit din 3 braţe pe care sunt fixate cuţitele tăietoare, iar două dintre acestea sunt ajustabile.
Totodată, adâncimea de lucru este dată de suportul mobil prins pe cadrul Cultivatoarului Ruris.
În timplul funcţionarii cuţitele taie de la rădăcină şi degajează ierburile dintre culturi.
Cultivatorul Ruris are aplicabilitate în viticultură, pomicultură, legumicultură.
Datorită concepţiei, braţele ajustabile ale cultivatoarului permit o lăţime de lucru cuprinsă între 400mm şi 750mm, tocmai pentru a acoperi cât mai multe culturi ce trebuiesc întreţinute.
Cultivatorul se poate monta pe toată gama de Motosape şi Motosăpătoare.
Cultivatorul Ruris este simplu de instalat şi oferă o bună eficienţă în timpul exploatării.

Fast Order

Cultivator multifuncţional cu două rariţe

 
 
Fast Order

Adaptor reglabil de unghi pentru plug

 
 
Fast Order
Fast Order
Fast Order
Fast Order

Fir tăietor 2 mm

 
 
Fast Order

Fir tăietor 1.6 mm

 
 
100% garanție de calitate
Returnare marfă în 14 zile
Livrare în orice locație
Ridicare marfă de la magazin