Catalog de produse

Încărcătoare Avant Seria-700

Mini încărcătoarele frontale din seria Avant 700 sunt mașini multifuncționale pentru lucrări în care veți avea nevoie de o capacitate mare de încărcare, precum și de viteză mare de mișcare și compactitate.
Încărcătoarele Avant 700 sunt ideale pentru curățare aleilor înguste ale orașului, curților etc. În plus, încărcătoarele sunt potrivite pentru lucrul în ferme și în domeniul agriculturii. La efectuarea lucrărilor de reparații și construcții, încărcătoarele din seria 700 vor facilita în mod semnificativ sarcinile stabilite la mutarea plăcilor și a materialelor de construcție.

IMPORTANT: Din cauza cursului valutar instabil al monedei naționale, verificați prețul actual cu managerul

Sortare după:
Фильтр
Fast Order

Încărcător Avant 760i mare și puternic. Sarcină utilă, tracțiune și viteză ridicată 26 km / h. Perfect compatibil cu orice atașament. Boom telescopic. O gamă largă de opțiuni avansate. Toate tipurile de cabine, inclusiv aer condiționat. Unitatea Optidrive ™ Avant îmbunătățește productivitatea încărcătorului cu 10%.

Fast Order

Încărcător Avant 755i Încărcător Avant mare și puternic.Sarcină utilă, tracțiune și viteză ridicată 26 km / h. Perfect compatibil cu orice atașament.Boom telescopic. O gamă largă de opțiuni avansate.Toate tipurile de cabine, inclusiv aer condiționat.Unitatea Optidrive ™ Avant îmbunătățește productivitatea încărcătorului cu 10%.

Fast Order

Mini - Încărcător Avant 750 - mare și puternic. Sarcină utilă, tracțiune și viteză ridicată 26 km / h. Perfect compatibil cu orice atașament. Boom telescopic. O gamă largă de opțiuni avansate. Toate tipurile de cabine, inclusiv aer condiționat. Unitatea Optidrive ™ Avant îmbunătățește productivitatea încărcătorului cu 10%.

Fast Order

Încărcător Avant 745 - mare și puternic. Sarcină utilă, tracțiune și viteză ridicată 26 km / h. Perfect compatibil cu orice atașament. Boom telescopic. O gamă largă de opțiuni avansate.Toate tipurile de cabine, inclusiv aer condiționat. Unitatea Optidrive ™ Avant îmbunătățește productivitatea încărcătorului cu 10%. 

100% garanție de calitate
Returnare marfă în 14 zile
Livrare în orice locație
Ridicare marfă de la magazin