Catalog de produse

Aparate de tăiere cu plasmă

Sortare după:
Фильтр
Fast Order

Aparatul de debitare cu jet de plasma Proweld CUT-160I este fabricat avand la baza tehnologia IGBT (Insulated-Gate Bipolar Transistor) - ultima tehnologie in domeniu. Aceasta permite reducerea dimensiunilor de gabarit si greutatea aparatului oferind totodata un control precis al curentului de taiere prin intermediul microprocesoarelor electronice. Astfel, aparatele de debitat cu plasma Proweld sunt compacte si eficiente energetic.

Fast Order

CUT-80 Proweld Aparate pentru tăiere cu plasmă - este fabricată folosind tehnologia IGBT (Insulated-Gate Bipolar Transistor) - aceasta este o nouă tehnologie în acest domeniu care vă permite să reduceți dimensiunile echipamentului, în plus, permite controlul precis al curentului de tăiere folosind microprocesoare electronice.

Fast Order

CUT-60 Proweld Aparate pentru tăiere cu plasmă

Fast Order

CUT-50, Proweld, Aparate pentru tăiere cu plasmă
Initiere arc electric prin apropiere (HF)

 

 

Fast Order

SUPERIOR PLASMA 60HF este un aparat de debitat cu jet de plasma, in sistem invertor, trifazat.

Caracteristici constructive

Aparat compact, cu dimensiuni reduse, ventilat fortat, este controlat de un microprocesor; posibilitate de taiere intermitenta cu reamorsarea automata a arcului (tabla perforata).
Amorsarea arcului pilot se face prin curent de inalta frecventa.
Led-uri semnalizare subtensiune, interventia protectiei termostatice; prezenta tensiune; racirea automata a tortei; protectie termostatica; protectie la supracurent.

Pentru utilizarea aparatului de debitat cu plasma, acesta trebuie racordat la o sursa de aer comprimat cu un debit refulat de minim 120 l/min, la o presiune de 4-5 bar.
Recomandat in aplicatii ce necesita debitarea rapida, cu o calitate sporita a taieturii, a tablelor cu grosimi de maxim 20 mm din materiale cum ar fi: otel, inox, otel galvanizat, aluminiu, cupru, alama.
Dotare standard:
- torta 6 m;
- cablu cu clema de masa.

Fast Order

Aparat de sudat Telwin TECHNOLOGY PLASMA 41 este un aparat de debitat cu jet de plasma, in sistem invertor, monofazat.

Caracteristici constructive

Aparat compact cu masa si dimensiuni reduse.
Ventilat fortat, protectie la supratensiune, torta racita automat, vizualizarea presiunii de aer la intrare, leduri semnalizare interventia protectiei termostatice si prezenta tensiune, amorsarea arcului pilot prin contact.
Pentru utilizarea aparatului de debitat cu plasma, acesta trebuie racordat la o sursa de aer comprimat cu un debit refulat de minim 100 l/min, la o presiune de 4 - 5 bar.
Recomandat in aplicatii ce necesita debitarea rapida, cu o calitate sporita a taieturii, a tablelor cu grosimi de maxim 12 mm din materiale cum ar fi: otel, inox, otel galvanizat, aluminiu, cupru, alama.

 

Aparatele de tăiere cu plasmă sunt utilaje care folosesc un jet de gaz ionizat, numit plasmă, pentru a tăia metalul sau alte materiale conductoare. Acest jet este generat prin încălzirea gazului la o temperatură foarte ridicată, prin intermediul unui curent electric, și este dirijat către materialul care trebuie tăiat.

Aceste aparate sunt utilizate în industria metalurgică, construcțiile navale, aeronautică, construcțiile de mașini, construcțiile de infrastructură, precum și în atelierele de reparații și întreținere. Ele sunt utilizate pentru a tăia o varietate de materiale conductoare, cum ar fi oțelul, aluminiul, cuprul și titanul. Aparatele de tăiere cu plasmă sunt adesea preferate datorită preciziei și vitezei ridicate de tăiere, precum și datorită faptului că pot tăia materiale de grosime mai mare decât alte metode de tăiere.

Aparatele de tăiere cu plasmă au următoarele caracteristici:

  • Viteză de tăiere: Acestea pot tăia materiale la viteze foarte ridicate, ceea ce le face ideale pentru producția în serie sau pentru proiecte cu termene strânse.

  • Precizie: Aparatele de tăiere cu plasmă pot tăia materiale cu o precizie foarte mare, ceea ce le face potrivite pentru aplicații care necesită o precizie ridicată.

  • Capacitate de tăiere: Aparatele de tăiere cu plasmă pot tăia materiale de grosime mai mare decât alte metode de tăiere.

  • Versatilitate: Aparatele de tăiere cu plasmă pot fi utilizate pentru a tăia o varietate de materiale conductoare, cum ar fi oțelul, aluminiul, cuprul și titanul.

  • Consum redus de energie: Aparatele de tăiere cu plasmă au un consum redus de energie comparativ cu alte metode de tăiere.

  • Cost: Aparatele de tăiere cu plasmă sunt relativ scumpe comparativ cu alte metode de tăiere.

  • Întreținere: Aparatele de tăiere cu plasmă necesită întreținere regulată pentru a asigura o funcționare optimă.

100% garanție de calitate
Returnare marfă în 14 zile
Livrare în orice locație
Ridicare marfă de la magazin