Catalog de produse

Compresoare

Sortare după:
Фильтр
Fast Order

Compresor cu 3 pistoane cu acționare prin curea Forsage F-TB290-200 este ideal pentru utilizare în atelierele de reparații auto, în stațiile de service, precum și pe șantierele de construcții și reparații. Este echipat cu un manometru pentru monitorizarea presiunii fără dispozitive suplimentare.

Fast Order

Compresor cu două pistoane cu transmisie prin curea Forsage F-СБ4/С-50.LB24 are o formă orizontală, asigurând stabilitatea construcției. Dispune de o mânecă suplimentară pentru tracțiune.

Fast Order

Compresorul cu piston fără ulei RockFORCE RF-265-100 este utilizat în diverse domenii, inclusiv în echipamente medicale, stomatologie, laboratoare și standuri de testare. Este de asemenea larg utilizat pentru operarea cu instrumente pneumatice.

Fast Order

Compresor professional Forsage СБ4/С-100.LB30 cu Două Pistoane. Compresorul cu două pistoane și transmisie pe curea este conceput pentru furnizarea aerului comprimat de înaltă calitate către uneltele pneumatice.

Compresor HECHT 2052
Top vânzări
0,00 L
5 000,00 L
Fast Order

Compresorul HECHT 2052 este echipat cu un rezervor de aer cu un volum de 50 litri. Construcția sa include o supapă de siguranță și un vizor pentru verificarea ușoară a nivelului de ulei. O supapă specială permite evacuarea apei acumulate în rezervor, prevenind coroziunea.

Fast Order

Forsage F-TB290-150 este un compresor cu trei pistoane și acționare cu curea, proiectat pentru diverse sarcini, cum ar fi umflarea anvelopelor auto, lucrul cu unelte pneumatice sau pulverizatoare de vopsea.

Fast Order

Compresor electric cu ulei Hecht 2353, având 2 cilindri, oferă o putere de 2200 W și o capacitate de aspirare de 316 L/min, dispunând de un rezervor cu o capacitate de 50l.

Fast Order

Compresor Hecht 2355 cu ulei, electric și cu 2 cilindri, oferă o putere impresionantă de 2200 W, cu o capacitate de aspirare de 316 L/min și un rezervor de 100L

Fast Order

Compresor cu ulei HECHT 2026 este perfect pentru un garaj sau un atelier de dimensiuni reduse. Compresor echipat cu un rezervor de 24 de litri și două manometre, având funcția de pornire automată.

100% garanție de calitate
Returnare marfă în 14 zile
Livrare în orice locație
Ridicare marfă de la magazin