Catalog de produse

Motoferăstraie

Sortare după:
Фильтр
Fast Order

Motoferăstrăul Ruris 366 este alegerea preferată a profesioniștilor pentru doborâtul și secționatul masei lemnoase de esență tare. Acest motoferăstrău este ideal și pentru exploatațiile industriale, fiind folosit în fasonarea lemnului doborât și în domeniul industrial forestier.

Fast Order

Motoferăstrăul Ruris 191 are succes în toate gospodăriile, fiind apreciat de toți utilizatorii ca un motoferăstrău compact, ușor de folosit și de întreținut. Puterea de 2.1 CP și lungimea lamei cu care este accesorizat, împreună cu lanțul 3/8 1.3RM, permit ca motoferăstrăul 191 să poată fi folosit de către orice utilizator care nu are multă experiență la exploatarea masei lemnoase. Lanțul RM este ușor de ascuțit și poate fi folosit atât pentru debitarea lemnului curat fără pietriș, cât și pentru lemnul impregnat cu impurități.

Fast Order

Motoferăstrău DAC 456, Motor puternic: 2.5 CP, eficient pentru activități agricole și în gospodărie. Poate debita o masă lemnoasă de 2,5 mc în mai puțin de 1 oră.

HECHT 929 R Motofierăstrău
Top vânzări
0,00 L
2 300,00 L
Fast Order

HECHT 929 R Motofierăstrău este ideal pentru tăierea lemnului destinate focului sau construcțiilor din lemn. Asigură o manevrare fluidă în tăierile orizontale datorită mânerelor ergonomice și este dotat cu un sistem automat de ungere a lanțului pentru o tăiere precisă.

Fast Order

Motofierastrau HECHT 925 R compact, dotat cu un rezervor transparent pentru combustibil, este echipat cu un motor în doi timpi cu o putere de 0,75 kW și un volum de 25,4 cm³. Este un instrument de mare ajutor pentru tăierea materialelor de mai multe ori pe parcursul anului.

Fast Order

Motofierăstrău Hecht 50, având o capacitate cilindrică de 50 cm3, este ideal pentru tăierea lemnului de foc, copacilor și bustenilor. Motorul său pe benzină, cu o putere de 2.9 CP

Fast Order

Fierăstrăul cu lanț motorizat HECHT 50 BOX este o alegere excelentă pentru cei care se ocupă de tăiatul lemnelor și se descurcă cu succes și în alte tipuri de munci. În procesul de creație al acestui fierăstrău, am folosit materiale moderne, precum oțel de înaltă calitate, aliaje ușoare de aluminiu și plastic rezistent, pentru a atinge o combinație optimă între rezistență, echilibru perfect și o greutate redusă de doar 6 kg.

100% garanție de calitate
Returnare marfă în 14 zile
Livrare în orice locație
Ridicare marfă de la magazin