Catalog de produse

Generatoare electrice de curent trifazat portabile

Sortare după:
Фильтр
Fast Order

Generator Electric Tristar 12500 XL21 DE

Fast Order

Generator de curent trifazat portabile Tristar 10500 Xl21 DE

Fast Order

Generator de curent trifazat portabil Tristar 8510 EX. Racire cu aer (filtru inclus). Senzor lipsa ulei (ce opreste functionarea motorului). 2 prize 220V / 50Hz Ip44 10/16A Schuko.

Fast Order

Generator Electric Tristar 6510 DTXL15 YN DE

Fast Order

Generator Electric Tristar 6510 EX

Fast Order

Generatoarele din seria GV sunt generatoare sincrone eficiente care, chiar și cu funcționare constantă, asigură o sursă de alimentare neîntreruptă fiabilă.

Fast Order

Generator portabil cu benzina X12000 400V 50HZ

Fast Order

Generator portabil Pramac PX8000 400V 50HZ AVR

Fast Order

Generator electric portabil diesel Pramac P18000 400V. 50HZ. Datorita nivel redus de zgomot, este ideal pentru utilizarea în zone rezidențiale sau în afara orelor de lucru normale. Este echipat cu un motor Diesel de încredere, componente de primă clasă și instrumente complete.

Fast Order

Generator electric portabil diesel Pramac P18000 400V 50HZ. Datorita nivel redus de zgomot, este ideal pentru utilizarea în zone rezidențiale sau în afara orelor de lucru normale. Este echipat cu un motor Diesel de încredere, componente de primă clasă și instrumente complete.

Fast Order

Generator de curent electric portabil diesel Pramac P12000 400V. Nivel redus de zgomot, este generatorul ideal pentru utilizare în zone rezidențiale sau în afara programului normal de lucru. Este echipat cu un motor Diesel fiabil, componente de primă clasă și instrumente complete.

Fast Order

Generator de curent electric portabil diesel P11000 400V. Nivel redus de zgomot, este generatorul ideal pentru utilizare în zone rezidențiale sau în afara programului normal de lucru

 
Fast Order

Generator de curent electric portabil diesel P11000 400V. Nivel redus de zgomot, este generatorul ideal pentru utilizare în zone rezidențiale sau în afara programului normal de lucru

 
Fast Order

Generator de curent electric portabil diesel P9000 400V.Nivel redus de zgomot, este generatorul ideal pentru utilizare în zone rezidențiale sau în afara programului normal de lucru.

Fast Order

Generator de curent electric portabil diesel P9000 400V. Nivel redus de zgomot, este generatorul ideal pentru utilizare în zone rezidențiale sau în afara programului normal de lucru. Este echipat cu un motor Diesel fiabil, componente de primă clasă și instrumente complete.

Fast Order

Generator de curent electric portabil diesel P6000S 400V.Nivel foarte scăzut de zgomot, este generatorul ideal pentru a fi folosit în zone destul de rezidențiale, pentru închiriere. Este echipat cu un motor Diesel fiabil, componente de primă clasă și instrumente complete.

 
Fast Order

Generator de curent electric portabil diesel P6000S 400V. Nivel foarte scăzut de zgomot, este generatorul ideal pentru a fi folosit în zone destul de rezidențiale, pentru închiriere. Este echipat cu un motor Diesel fiabil, componente de primă clasă și instrumente complete.

Fast Order

Generator de curent electric portabil diesel Pramac P6000 400V. Nivel redus de zgomot, este generatorul ideal pentru utilizare în zone rezidențiale sau în afara programului normal de lucru.

Fast Order

Generator de curent electric portabil diesel Pramac P6000 400V. Nivel redus de zgomot, este generatorul ideal pentru utilizare în zone rezidențiale sau în afara programului normal de lucru.

Fast Order

Generator de curent electric portabil cu benzina Pramac P12000 400V. Nivel redus de zgomot, este generatorul ideal pentru zonele rezidențiale sau în afara programului normal de lucru. Echipat cu un motor fiabil pe benzină, componente de primă clasă și instrumente complete.

Fast Order

Generator de curent electric portabil Pramac P12000 400V. Cu zgomotul extrem de scăzut, este generatorul ideal pentru utilizare în zone rezidențiale sau în afara programului de lucru. Este echipat cu un motor pe benzină fiabil, componente de calitate superioară și instrumente complete.

Fast Order

Generator de curent electric portabil SP12000 400V. Acest grup electric are o calitate și rezistență excepționale; răspunde la toate cerințele piețelor CEE. Este un produs rar, cu o astfel de putere, de a respecta reglementările UE privind emisiile de zgomot (2000/14 / CE). SP 12000 oferă un echipament de top ca standard: monitorizarea izolației, regulatorul de tensiune automat, protecția IP 54 a panoului de control și a alternatorului, pentru confort și siguranță.

Fast Order

Generator de curent electric portabil Pramac SP8000 IP54 Un generator robust cu toate caracteristicile unui produs de clasă superioară: un motor puternic şi econom.

Fast Order

Generator portabil diesel S15000 400V 50HZ

Generatoarele electrice trifazate sunt echipamente puternice și fiabile, care furnizează o sursă stabilă și de calitate de energie electrică într-o gamă largă de domenii industriale și casnice. Acestea au o performanță și o eficiență ridicate, ceea ce le face o alegere ideală pentru utilizare în întreprinderi mari, ferme, șantiere de construcții și chiar pe terenurile de la țară.

Unul dintre principalele avantaje ale generatoarelor trifazate este capacitatea lor de a furniza un flux stabil și echilibrat de energie electrică. Acest lucru este deosebit de important pentru mașinile și echipamentele industriale mari, care pot consuma o cantitate mare de energie.

Generatoarele trifazate se caracterizează și prin fiabilitatea și durabilitatea lor ridicate, ceea ce le permite să funcționeze timp de mulți ani fără întreruperi sau defecțiuni. În plus, acestea au, de obicei, o greutate mai mică și ocupă mai puțin spațiu, ceea ce le face mai ușor de transportat și instalat.

Compania Damicom oferă o gamă largă de generatoare electrice trifazate cu diferite puteri și dimensiuni. Toate generatoarele noastre au o calitate și o fiabilitate ridicate și sunt livrate cu garanție și servicii complete de întreținere. Achiziționând de la noi, puteți fi siguri că veți primi un produs de calitate și fiabil la un preț rezonabil.

100% garanție de calitate
Returnare marfă în 14 zile
Livrare în orice locație
Ridicare marfă de la magazin