Catalog de produse

Încarcatoare Avant Seria-800

Încărcătoare frontale din seria Avant 800, sunt cele mai mari modele de încărcătoare produse de concernul finlandez. O gamă largă de atașamente este disponibilă pentru această linie de încărcătoare.

IMPORTANT: Din cauza cursului valutar instabil al monedei naționale, verificați prețul actual cu managerul

Sortare după:
Фильтр
Fast Order

Încărcător Mini Avant 850 - Cel mai mare și mai puternic model din gama AVANT. Capacitatea maximă de încărcare, puterea de tracțiune și viteza - până la 30 km / h. Controlul hidraulicii auxiliare cu un randament ridicat pentru toate accesoriile avant. Boom telescopic standard. Selecție vastă de opțiuni avansate. Cabină cu aer condiționat disponibil. Proiectarea unității Avant Optidrive ™ Crește productivitatea încărcătorului cu 10%.

Fast Order

Încărcător Mini Avant 860i - Cel mai mare și mai puternic model din gama AVANT. Capacitatea maximă de încărcare, puterea de tracțiune și viteza - până la 30 km / h. Controlul hidraulicii auxiliare cu un randament ridicat pentru toate accesoriile avant. Boom telescopic standard. Selecție vastă de opțiuni avansate. Cabină cu aer condiționat disponibil. Proiectarea unității Avant Optidrive ™ Crește productivitatea încărcătorului cu 10%.

100% garanție de calitate
Returnare marfă în 14 zile
Livrare în orice locație
Ridicare marfă de la magazin