Catalog de produse

Cuțite de tăiat metal

Sortare după:
Фильтр
Fast Order

STM freze sunt concepute pentru a fi subțire, de finisare și de semi-finisare plictisitor prin găuri în piesele călite oțeluri cu duritate de până la 62 HRC și fonte cu precizie de prelucrare de 6-9 qualiteam pe strung și plictisitor grupuri, CNC și mașini-unelte built-in linie automata.

Fast Order

Tăietori de măsurarea coordonatelor de alezat cu cu plăcuțe din STM pentru găuri înfundate GOST Р 50300-92 Material placa: гексанит (compozit)

Fast Order

Freze pentru gravura și frezare a pieselor din lemn, fibra de sticla, materiale pastice si metale moi.

Fast Order

Freze de alezat, pentru găuri străpunse de uz general cu plăci din carbură sunt concepute pentru a găuri străpunse.

Fast Order

Tăiere incisivi de uz General cu lipire tare-plăci de aliaj sunt destinate pentru tăierea de semifabricate și piese finite.

Fast Order

Cuțite profilate Aliaj placa: Р6М5

Fast Order

Freze linii drepte prin trecerea de uz General cu lipire tare-plăci din metal sunt concepute pentru a fi dur și termina de cotitură.

Fast Order

Îndoit de notare freze de uz General cu lipire tare-plăci din metal sunt concepute pentru degroșare și de finisare de tăiere față suprafețe.

Fast Order

Cuțit de trecere deviat < 45°, Cuțite de tăiat metal

Fast Order

Freze de control persistente drept scop General cu lipire tare-plăci din metal sunt concepute pentru a fi dur și termina de cotitură.

Fast Order

Freze de control persistente curbat de uz General cu lipire tare-plăci din metal sunt concepute pentru a fi dur și termina de cotitură.

Fast Order

Tăietori de măsurarea coordonatelor de alezat cilindrice cu coadă conică, pentru găuri înfundate

Fast Order

Tăietori de măsurarea coordonatelor de alezat cilindrice cu coadă conică, pentru găuri străpunse  

Fast Order

Cuțit de filetat pentru filet interior cu plăci din carbură GOST 18885-73

Fast Order

Freze pentru forarea de găuri înfundate cu scop General, cu lipire tare-plăci din metal sunt concepute pentru a fi dur și termina plictisitor de găuri înfundate.

Fast Order

Freze de cotitură a comunica, de notare și copierea cu fixare mecanică detașabil multi-fațete de porțelan sunt destinate pentru tratarea suprafețelor exterioare pe strunguri, inclusiv mașini cu comandă numerică.

100% garanție de calitate
Returnare marfă în 14 zile
Livrare în orice locație
Ridicare marfă de la magazin