Catalog de produse

Mașini de debitat oțel beton

Sortare după:
Фильтр
Fast Order

Acest utilaj P-70 se remarcă prin reglajul rapid al unghiului de îndoială, ușurința în utilizare și performanța ridicată. Este necesară doar o schimbare de ulei pe an. Utilajul permite îndoirea simultană a 2 sau 3 bare de oțel. Timpul garantat de funcționare a utilajului până la prima revizie capitală este de până la 10.000 de ore.

Fast Order

Mașina Icaro P-52 este destinată îndoirea tijelor de oțel pentru armături și a benzilor conform formei specificate în stare rece. Această mașină este larg utilizată în întreprinderile care produc structuri de beton armat și este extrem de populară în construcția de tip monolit pe șantiere deschise.

Fast Order

ICARO P32 Mașina de debitat oțel-beton. Reductorul și mecanismul cu cremalieră, care sunt extrem de fiabile, sunt plasate într-o singură carcasă și au un sistem comun de lubrifiere. Este necesar un minim de întreținere tehnică (schimbarea uleiului o dată pe an).

Fast Order

Mașina de debitat oțel-beton Icaro P26 este un echipament de producție italian conceput pentru îndoirea barelor de armătură. Fiecare mașină este echipată cu un reductor puternic, ceea ce le face foarte productive

Fast Order

Mașina de tăiat Icaro C70 este un echipament convenabil și ușor de întreținut, cu o durată lungă de viață. Este sigur pentru operator, deoarece oferă protecție împotriva scânteilor și zgomotului.

Fast Order

Mașina de tăiat Icaro C62 este un echipament convenabil și ușor de întreținut, cu o durată lungă de viață. Este sigur pentru operator, deoarece oferă protecție împotriva scânteilor și zgomotului.

Fast Order

Mașina de tăiat Icaro C-55 este un echipament convenabil și ușor de întreținut, cu o durată lungă de viață. Este sigur pentru operator, deoarece oferă protecție împotriva scânteilor și zgomotului.

Fast Order

Mașinile din această serie sunt utilizate în construcții în lucrările cu oțel de armare și structuri metalice, pe fabricile de producție a elementelor prefabricate de beton, în diverse combinate și pentru echiparea fundațiilor și lucrărilor de asamblare. Datorită mobilității și dimensiunilor compacte, acestea pot fi utilizate pe șantiere de orice dimensiune.

Fast Order

Icaro C-42 este proiectat pentru tăierea barelor de fier beton cu secțiune pătrată, circulară și a benzilor de oțel pentru armare. Pentru a asigura protecția fiabilă atât a utilajului în sine

Fast Order

Cutter ICARO C-36 reprezintă un echipament de înaltă tehnologie de fabricație italiană, destinat tăierii barelor de fier beton atât în fabricile de producție a elementelor din beton armat, cât și pe șantierele deschise de construcții.

Fast Order

Mașinile ICARO reprezintă incarnarea tehnologiilor moderne în domeniul ingineriei mecanice. Producătorii italieni utilizează echipamente de înaltă tehnologie, materiale de calitate și cele mai noi dezvoltări în mecanică pentru a fabrica aceste mașini. De asemenea, iau în considerare cerințele țărilor în care aceste utilaje urmează să fie utilizate.

Fast Order

Mașina de îndoit otel beton Icaro Cal 34 este o mașină fiabilă care vă va permite să realizați cercuri cu o rază de curbură nelimitată, precum și spirale cu un diametru reglabil, începând de la 15 cm și până la infinit.

Fast Order

O mașină de debitat oțel-beton capabilă să funcționeze simultan cu trei bare. O schimbare rapidă a unghiului de îndoire (în mai puțin de un minut) este asigurată datorită sistemului electronic de programare inclus în pachetul de bază

Fast Order

Mașina de debitat oțel-beton ICARO P-42. Îndoirea oțel-beton din clasa A-I D până la 42 mm, a-III D până la 36 mm, a500c D până la 34 mm. Reglarea rapidă a unghiului de îndoire, operare ușoară și performanță ridicată.

Fast Order

Mașina de debitat oțel-beton ICARO-36 permite îndoirea oțel-beton cu un diametru de la 6 mm la 70 mm, atât secțiuni rotunde, cât și pătrate.

Fast Order

Masina mecanica de debitat otel beton M45 (PROMA-CEHIA)

Fast Order

Masina industriala de debitat otel-beton H45 (PROMA-CEHIA)

Fast Order

Masina industriala de debitat otel beton H38 (PROMA-CEHIA)

Fast Order

Masina industriala de debitat otel-beton H26 (PROMA-CEHIA)

Fast Order

Masina de fasonat otel-beton mecanica BT24. Masini de fasonat-confectionat etrieri,in regim manual sau automat. Se adreseaza lucrarilor de case, vile, parter+etaj. Deasemeni, pot fi folosite in depozitele de fier-beton.

Fast Order

Masina de fasonat otel-beton digitala BD36 (PROMA-CEHIA)

Masini de fasonat-confectionat etrieri,in regim manual sau automat.
Se adreseaza lucrarilor de case, vile, parter+etaj.
Deasemeni, pot fi folosite in depozitele de fier-beton.

Fast Order

Masina industriala de fasonat otel-beton BD50 (PROMA-CEHIA)

Fast Order

Masina industriala de fasonat otel-beton B45 (PROMA-CEHIA)

Fast Order

Masina de fasonat otel-beton mecanica B36 (PROMA-CEHIA)

Masini de fasonat-confectionat etrieri,in regim manual sau automat.
Se adreseaza lucrarilor de case, vile, parter+etaj.
Deasemeni, pot fi folosite in depozitele de fier-beton.

100% garanție de calitate
Returnare marfă în 14 zile
Livrare în orice locație
Ridicare marfă de la magazin