Catalog de produse

Utilaje de prelucrat lemn

Compania Damicom vă oferă o gamă largă de utilaje pentru prelucrarea lemnului. Aici veți găsi întotdeauna mașini specializate de prelucrare a lemnului de la mărci cunoscute din lume precum: Damatomacchine, HOLZMANN MASCHINEN, PROMA etc.

Sortare după:
Фильтр
Fast Order

Fierastrau cu banda Damatomacchine Prima 45 profesionist, deoarece este echipat cu rafturi și volane din fontă, tâmplărie din oțel faired și un ghid de lamă de înaltă precizie.

Fast Order

Fierăstrăul cu bandă de tip profesional Damatomacchine Prima 40 este echipat cu mese și volante din fontă, structură din oțel carenat și ghidaj de lamă milimetric de înaltă precizie.

Fast Order

Fierastrau cu banda Damatomacchine TOP 32. Este cel mai mic fierastrau cu banda Damatomacchine dar nu inseamna ca este mai putin fiabil si precis fata de celelalte modele.

Fast Order

Damatomacchine Open Wagon WS 1000. Este un router cu adevărat confortabil pentru a lucra lemnul, cu un top din fontă și un vagon de înaltă precizie de 1000 mm. Are 4 viteze; ideal pentru a se adapta oricărei situații. 

Fast Order

Masina de frezat lemn Damatomacchine Open WS 700. Freză cu ax foarte convenabilă pentru prelucrarea lemnului, cu o masă din fontă și un cărucior ,un motor de 2200 W. are două viteze ale axului: 50 și 60 Hz.

Fast Order

Masina de Frezat lemn Damatomacchine Open Hobby. Arborele tăietor nu este înclinat vertical și are un diametru de 30 mm.

Fast Order

Masina de Frezat lemn Damatomacchine Open Hobby 1500 mm vagon. Mașina suportă 3 viteze de frezare diferite care pot fi selectate prin mutarea manuală a curelei pe scripete. Arborele tăietor poate găzdui freze cu un diametru maxim de 140 mm. Motorul este un puternic monofazat de 1,5 Kw.

Fast Order

Mortizator Damatomacchine Sigma MS3016. Această mașină-unealtă reprezintă o soluție ideală pentru cei care trebuie să realizeze mai multe fante și găuri în orice tip de lemn.

Fast Order

Strung pentru lemn Damatomacchine Beta MC 1200. Este un strung profesional din lemn echipat cu variator electronic de viteză și distanță de 1200 mm între vârfuri. Variatorul de viteză vă permite să schimbați treptat viteza de rotație de la minim 100 la maxim 3200 rpm.

Fast Order

Strung pentru lemn Damatomacchine TORNADO. Datorită copiatorului (deja prezent în strung), montând o matriță sau un eșantion, este posibilă reproducerea oricărei piese dorite.

Fast Order

Masina de slefuit profesionala Damatomacchine model Olimpic. Motor monofazat sau trifazat, ridicare manuala a mesei, masa de lucru intarita si antiflexibila, cu miscare pe 4 scripeti cu 2 rulmenti,intinzator al benzii abrezive prin volan si arc

Fast Order

Masina de slefuit profesional Damatomacchine SB108. Permite înclinarea suprafeței de sprijin, astfel încât să efectueze diferite tipuri de șlefuire. Datorită mecanismului automat de auto-oscilație, panglicele de hârtie durează foarte mult timp fără a fi deteriorate

Fast Order

Masina de slefuit Damatomacchine Levigaltecnica 560. Dotată cu o bandă cu rolă și 2 motoare. Echipată complet cu un motovariator de viteză și un avans automat. Șlefuiește orice suprafață din lemn, fie panouri, fie profile. Complet conformă cu normele CE.

Fast Order

Masina de slefuit Damatomacchine model Star 100. Datorită mecanismului automat de auto-oscilație, benzile de șlefuit durează foarte mult timp fără să se deterioreze..

Fast Order

Masina de slefuit Damatomacchine Levigaltecnica 410. Masina de slefuit cu rolă abraziv, echipate cu alimentare automată a piesei de prelucrat. Mașina este echipată cu control electronic de viteza.

Fast Order

Masina de slefuit Damatomacchine model BDS9 echipat cu tensionare a curelei, precum și picioarele de anti-vibrații. Drăguț slefuit pentru lemn cu bandă și disc abraziv, este excelent pentru slefuire placi din lemn de uși, porți, ferestre

Fast Order

Damatomacchine Rekord 630 - Rindea la grosime. Rekord 630 se poate rindelui o grosime de maxim 300 mm si un minim 3.5 mm, detinand 4 cutite i un puternic motor trifazat.

Fast Order

Damatomacchine Rekord 530 - Rindea la grosime este o masina robusta, precisa si de calitate oferind siguranta in timpul utilizarii. Rekord 530 se poate rindelui o grosime de maxim 300 mm si un minim 3.5 mm

Fast Order

Damatomacchine  410 Profistar monofazat - Mașină de rindeluit și grositor. Mașină de rindeluit și grosită de Damatomacchine, echipată cu un motor monofazat de 2200 W și o suprafață din fontă de 410 * 1600 mm pentru a lucra.

Fast Order

Damatomacchine 310 Profistar monofazată - Mașină de rindeluit și grosită. Rindea profesională pentru suprafață și grosime echipată cu motor monofazat de 2200 W, suprafețe din fontă cu dimensiunile 310 x 1600 mm, arbore de rindeau spiralat cu 52 de lame și mortare integrată

Fast Order

Damatomacchine America FSC 310 Powercut - Mașină de îndreptat și rindeluit. Are rabe din fontă și un mortare integrat în arborele rindelui. Mașina este echipată cu un motor monofazat de 3 cai putere foarte puternic (2200 W)

Fast Order

Damatomacchine America FSC 310 - Mașină de îndreptat și rindeluit. Mașina este echipată cu un motor monofazat de 3 cai putere foarte puternic (2200 W) și mese rabatabile din fontă extrem de robuste și precise. Opțional, cu o mică contribuție suplimentară se poate solicita modificarea motorului trifazat.

Fast Order

Damatomacchine FSC 310 Voyager - Rindea și mașină de grosime este echipată cu un motor monofazat foarte puternic de 3 cai putere (2200 W) și mese rabatabile din fontă extrem de robuste și precise.

Fast Order

Masina de grosime Damatomacchine S41 este un plan cu o grosime precisă și de calitate adecvată utilizării meșterilor și tâmplarilor. Arborele planificator cu diametrul de 70 mm este echipat cu cuțite de 3 410 mm lungime și atinge o viteză de 5300 rpm.

Puteți cumpăra întotdeauna următoarele tipuri de mașini pentru prelucrarea lemnului de la noi:

 • Mașini de tăiat format pe lemn
 • Mașini circulare pe lemn
 • Mașini de bandare a marginilor
 • Mașini Reismus
 • Rindeluire și Multi-operare
 • Mașini de găurit și canelare
 • Mașini de rectificat lemn
 • Sisteme de evacuare și aspiratoare
 • Mașini de frezat pentru lemn
 • Strunguri pentru lemn
 • Accesorii și consumabile
100% garanție de calitate
Returnare marfă în 14 zile
Livrare în orice locație
Ridicare marfă de la magazin