Catalog de produse

Utilaje de prelucrat lemn

Compania Damicom vă oferă o gamă largă de utilaje pentru prelucrarea lemnului. Aici veți găsi întotdeauna mașini specializate de prelucrare a lemnului de la mărci cunoscute din lume precum: HOLZMANN MASCHINEN, PROMA etc.

Sortare după:
Фильтр
Fast Order

Mașina de gaurit de banc Proma E-1516B/400. Mașinile de găurit cu avans automat sunt ideale pentru producția industrială. Capacitatea de a înclina și roti capul și masa permite realizarea găurilor atât perpendiculare, cât și înclinate față de suprafața mesei.

Mașina de gaurit cu coloana
-10 %
9 800,00 L
8 820,00 L
Fast Order

Mașina de găurit PROMA B-1316F/230 este destinată formării și prelucrării găurilor în piese din lemn, metal, plastic și alte materiale. Pe mașină este montat un ax Mk II, care permite utilizarea burghielor, a port-burghiilor sau a altor instrumente.

Fast Order

Mașină de șlefuit cu banda orizantală Holzmann BS 2400

Fast Order
Filtru de rezerva aspirator OP-1500 si OP-2200
Fast Order
Aspirator industrial cu trei motoare A040/803. Acest aparat este adecvat uzului profesional, de exemplu in ateliere, magazine, fabrici, birouri, spatii de inchiriat etc. Aspirator industrial pentru aspirare in medii umede si uscate.
Fast Order
Aspirator industrial cu doua motoare FERVI A040/802. Acest aparat este adecvat uzului profesional, de exemplu in ateliere, magazine, fabrici, birouri, spatii de inchiriat etc. Aspirator industrial pentru aspirare in medii umede si uscate.
Fast Order
Aspirator industrial A040/60A Fervi .Acest aparat este adecvat uzului profesional, de exemplu in ateliere, magazine, fabrici, birouri, spatii de inchiriat etc. Aspirator industrial pentru aspirare in medii umede si uscate.
Fast Order
Aspirator industrial A040/30A. Acest aparat este adecvat uzului profesional, de exemplu in ateliere, magazine, fabrici, birouri, spatii de inchiriat etc. Aspirator industrial pentru aspirare in medii umede si uscate.
Fast Order
Exhaustoarele pentru praf, rumegus si aschii sunt utilizate in ateliere pentru pastrarea curateniei fara pierderi de caldura. Sistemul de transport permite mutarea aspiratorului in orice pozitie. Gama de accesorii permite rezolvarea celor mai dificile operatii de aspiratie.
Fast Order
Exhaustor pentru rumegus 0756. Exhaustoarele pentru praf, rumegus si aschii sunt utilizate in ateliere pentru pastrarea curateniei fara pierderi de caldura. Sistemul de transport permite mutarea aspiratorului in orice pozitie. Gama de accesorii permite rezolvarea celor mai dificile operatii de aspiratie.
Fast Order
Exhaustor pentru rumegus Fervi 0759. Exhaustoarele pentru praf, rumegus si aschii sunt utilizate in ateliere pentru pastrarea curateniei fara pierderi de caldura. Sistemul de transport permite mutarea aspiratorului in orice pozitie. Gama de accesorii permite rezolvarea celor mai dificile operatii de aspiratie.
Fast Order
Exhaustor pentru rumegus Proma 0496. Exhaustoarele pentru praf, rumegus si aschii sunt utilizate in ateliere pentru pastrarea curateniei fara pierderi de caldura. Sistemul de transport permite mutarea aspiratorului in orice pozitie. Gama de accesorii permite rezolvarea celor mai dificile operatii de aspiratie.
Fast Order
Exhaustor pentru rumegus OPM-150. Exhaustoarele pentru praf, rumegus si aschii sunt utilizate in ateliere pentru pastrarea curateniei fara pierderi de caldura. Sistemul de transport permite mutarea aspiratorului in orice pozitie. Gama de accesorii permite rezolvarea celor mai dificile operatii de aspiratie.
Fast Order
Exhaustor pentru rumegus Proma OP-750. Exhaustoarele pentru praf, rumegus si aschii sunt utilizate in ateliere pentru pastrarea curateniei fara pierderi de caldura. Sistemul de transport permite mutarea aspiratorului in orice pozitie. Gama de accesorii permite rezolvarea celor mai dificile operatii de aspiratie.
Fast Order
Exhaustor pentru rumegus Proma OP-1500. Exhaustoarele pentru praf, rumegus si aschii sunt utilizate in ateliere pentru pastrarea curateniei fara pierderi de caldura. Sistemul de transport permite mutarea aspiratorului in orice pozitie. Gama de accesorii permite rezolvarea celor mai dificile operatii de aspiratie.
Fast Order
Exhaustor pentru rumegus Proma OP-2200. Exhaustoarele pentru praf, rumegus si aschii sunt utilizate in ateliere pentru pastrarea curateniei fara pierderi de caldura. Sistemul de transport permite mutarea aspiratorului in orice pozitie. Gama de accesorii permite rezolvarea celor mai dificile operatii de aspiratie.
Fast Order
Exhaustor pentru rumegus Proma OP-4700 3000 W. Exhaustoarele pentru praf, rumeguş şi aşchii sunt utilizate în ateliere pentru păstrarea curăţeniei fără pierderi de căldură. Sistemul de transport permite mutarea aspiratorului în orice poziţie. Gama de accesorii permite rezolvarea celor mai dificile operaţii de aspiraţie.
Fast Order
Filtru de rezerva exhaustor Proma OP-750
Fast Order
Sac bumbac de rezerva pentru OP-750
Fast Order

Sac 0495/24 pentru Exhaustor pentru lemn Fervi 0495

Fast Order

Filtru A040/8029 pentru aspirator Fervi A040/802 sau Fervi A040/803

Fast Order

Furtun flexibil A040/8037 pentru aspirator Fervi A040/802 sau Fervi A040/803

Fast Order

Set tuburi metalice A040/8040 pentru aspirator Fervi A040/802 sau Fervi A040/803

0,00 L
0,00 L
Fast Order

Acest aparat este adecvat uzului profesional, de exemplu in ateliere, magazine, fabrici, birouri, spatii de inchiriat etc.
Aspirator industrial pentru aspirare in medii umede si uscate.

Puteți cumpăra întotdeauna următoarele tipuri de mașini pentru prelucrarea lemnului de la noi:

 • Mașini de tăiat format pe lemn
 • Mașini circulare pe lemn
 • Mașini de bandare a marginilor
 • Mașini Reismus
 • Rindeluire și Multi-operare
 • Mașini de găurit și canelare
 • Mașini de rectificat lemn
 • Sisteme de evacuare și aspiratoare
 • Mașini de frezat pentru lemn
 • Strunguri pentru lemn
 • Accesorii și consumabile
100% garanție de calitate
Returnare marfă în 14 zile
Livrare în orice locație
Ridicare marfă de la magazin