Catalog de produse

Vibratoare de beton

Vibrator de beton este un instrument simplu de construcție al cărui scop este de a elimina excesul de aer din amestecul de beton prin vibrații. Există mai multe tipuri de echipamente, ele diferă în ceea ce privește designul, tipul de acționare și alți parametri.

Sortare după:
Фильтр
Fast Order

Rigla vibranta Imer Mosquito MSH Honda. Noua rigla vibranta Imer a fost proiectata la solicitarea clientilor astfel incat motorul a fost inaltat pentru a nu se scufunda in beton

Fast Order

Rigla vibranta Imer Mosquito MSE 230V. Noua rigla vibranta Imer a fost proiectata la solicitarea clientilor astfel incat motorul a fost inaltat pentru a nu se scufunda in beton

Fast Order

Vibrator pentru beton Imer NW 0600. Cadru de metal pentru protectie Disjunctor termic. Gama de pana la 5 kVA

Fast Order

Vibrator de beton Imer NW 0586. Cadru de metal pentru protectie. Disjunctor termic. Gama de pana la 5 kVA

Fast Order

Vibrator electric de beton Imer ST 0490

Fast Order

Vibrator electric de beton IMER ST 0488

Fast Order

Vibrator electric de beton Imer ST 0486

Fast Order

Vibrator pentru beton Imer ST 0482

Fast Order

Vibrator de beton IMER FX 2000

Fast Order

Rigla vibranta pentru beton Waker Neuson P35A. La tratarea suprafețelor din beton, vibrorail P 35A Wacker Neuson vă permite să efectuați trei etape de lucru într-o singură: distribuție, nivelare, compactare. Aparatul este nu numai cât se poate de practic, dar este și foarte ușor de folosit. Cu ajutorul dispozitivelor de transport, P 35A se mișcă ușor de-a lungul podelei de beton și, în același timp, oferă rezultate de primă clasă. Acest model este potrivit pentru toate tipurile de beton, deoarece forța sa centrifugă poate fi reglată în funcție de condițiile de funcționare (7 poziții diferite).

Fast Order

Linia de produse HMS impresionează prin rentabilitatea sa: Vibratoarele interne ale acestei linii de produse pot fi aranjate individual, utilizând diferite arbori flexibili, palete de vibrații și motoare. Toate echipamentele sunt echipate cu ambreiere cu dispozitiv de deconectare pentru o utilizare simplă și rapidă, precum și motoare mobile. Vibroamele trec prin întărirea prin inducție, ceea ce le conferă o rezistență ridicată la uzură. Acest lucru face posibilă adaptarea liniei de produse HMS la cerințele oricărui șantier.

Fast Order

Compactarea betonului de primă clasă este esențială în producerea suprafețelor de beton. Prin urmare, pentru a sigila elemente prefabricate din beton armat, vă oferim o serie de vibratoare externe de înaltă calitate, cu ajutorul cărora puteți obține suprafețe absolut netede și uniforme ale pereților, suporturilor sau coloanelor.

0,00 L
0,00 L
Fast Order

Betonul compactat de primă clasă este esențial în fabricarea suprafețelor din beton. Datorită designului său de înaltă calitate, vibratorul extern Wacker Neuson AR 26 asigură o compactare completă. Rezultat: suprafețe netede și uniforme din beton pe pereți, stâlpi și coloane.

Fast Order

Cuplaj rapid pentru flexibilitate maximă și ușurință de utilizare!

0,00 L
0,00 L
Fast Order

Tehnologia inteligentă Wacker Neuson: gama IRSE-FU de vibratoare adânci de înaltă frecvență impresionează cu un convertor de frecvență integrat, care oferă o autonomie semnificativ mai mare în timpul funcționării și elimină necesitatea unui convertor extern. Gama IRSE-FU oferă, de asemenea, un mâner practic cu vibrații scăzute care oferă operatorului un mediu de lucru mai confortabil. Și mult mai mult

0,00 L
0,00 L
Fast Order

Vibratoarele de înaltă frecvență IRFU 

0,00 L
0,00 L
Fast Order

IRSEN - Compactare beton cu confort deosebit: Seria IREN

0,00 L
0,00 L
Fast Order

Vibratoare de adâncime de înaltă frecvență pentru rezultate de compactare a betonului de primă clasă

Fast Order

Caracteristici principale:

 • Utilajele sunt robuste, rezistente, avand cadrul ranforsat, vopsit in camp electrostatic.
 • O caracteristica importanta o reprezinta faptul ca intreaga gama de sisteme de vibrare Bisonte este conceputa modular, existand posibilitatea de a lucra cu o gama variata, completa de capete de vibrare si/sau rigle pentru vibrare.
 • Variantele de motorizare luate in considerare de firma producatoare sunt: electric sau benzina cu racire cu aer, pentru varianta pe benzina fiind folosite motoare Subaru de ultima generatie cu tehnologie OHC sau OHV.
 • Fiabilitatea deosebita in regim intens de exploatare este data de calitatea pieselor componente, de grija pe care o acorda firma controlului calitatii tuturor utilajelor ce poarta marca Bisonte.
 • Costul redus de intretinere precum si consumabile de calitate, interschimbabile sunt avantaje de necontestat ale acestor tipuri de utilaje.
 • Italia Star vine in sprijinul clientilor sai asigurand, la cerere, punerea in functiune, consultanta si instruirea personalui operator
 • Utilajul este proiectat si respecta cele mai severe norme de calitate si siguranta, in domeniu.
 • Ca si echipare optionala, Bisonte pune la dispozitia clientilor sai, kitul de intretinerea motorului, capetele de vibrare si riglele pentru vibrare.

Tipuri de vibratoare pentru beton

Următoarele tipuri de vibratoare sunt utilizate pe șantierele de construcții:

 • Vibrator profund. Este scufundat într-un amestec de beton proaspăt turnat. Se utilizează în construcția de clădiri folosind tehnologia monolitică și fabricarea betonului armat.
 • Suprafață (site). Se folosește la turnarea podelelor și a suprafețelor rutiere. De fapt, este o placă care produce vibrații.
 • Extern. Acest vibrator este atașat la cofraj. Se utilizează în construcția de structuri din beton armat dens.
100% garanție de calitate
Returnare marfă în 14 zile
Livrare în orice locație
Ridicare marfă de la magazin