Catalog de produse

Stație de beton asfaltic

Compania Damicom  va ofera posibilitatea de a alege statiile de beton asfaltic din Moldova si Chisinau intr-o gama completa. Puteți cumpăra sau comanda echipamente de la producători precum: PI MAKINA, Officine Piccini echipamente de amestecare noi și second hand, în funcție de performanța, tipul, modelul, condițiile, prețul acestora. Puteți lua în considerare configurații mai specifice de mini plante și mixere înainte de a trimite comanda

Sortare după:
Фильтр
Fast Order

Uzina noastră mobilă de discuri pe roți, nu numai pentru producție, ci și pentru calitatea betonului certificat de cele două sisteme de cântărire electronice pentru materiale. Potrivit pentru lucrul în cele mai dificile condiții de mediu și climatice.

Fast Order

SCOUT 3500 - Este cel mai bine vândut model al gamei, având în vedere cererea pieței mondiale pentru tipul de producție, caracteristicile mașinii și raportul calitate / preț ridicat.

Fast Order

Mașina potrivită pentru lucrări mici / medii, capabile să își îndeplinească sarcina chiar și în condiții de teren dificil, având în vedere tracțiunea off-road ridicată.
Potrivit pentru lucrul în cele mai dificile condiții de mediu și climatice.
Posibilitatea instalării unui sistem aditiv la bordul

Fast Order

SCOUT 1200 - Cel mai mic model din gamă, potrivit pentru lucrările urbane datorită mărimii și caracteristicilor sale care îi permit să funcționeze ușor în spații limitate.

Fast Order

Sistem de administrare Piccini Touch cu număr nelimitat de rețete. Instalații extrem de compacte, ușor de utilizat și ușor de transportat pe uscat și pe mare, sunt necesare doar lucrări minime de fundație pentru instalare. Sunt capabili să furnizeze beton certificat de înaltă calitate.

0,00 L
0,00 L
Fast Order

Sistem de administrare Piccini Touch cu un număr nelimitat de rețete, predispoziție pentru cimentul 2, pentru aditivii n.2 și pentru sistemul de suflare pentru silozurile n.2.
Cea mai vândută fabrică mobilă de dozare pentru încărcarea betonierelor noastre.
Din Asia în Europa, trecând prin continentul african până în America, este centrala care răspunde cel mai bine nevoilor și solicitărilor clienților.
Galvanizat complet, transportabil pe mare într-un singur container, compact și pre-cablu, minimum de fundații necesare pentru montarea și instalarea rapidă.

Fast Order

Uzina de beton Pi makina PI 60K. Capacitate 70-75 metri cubi / h. Mixer max. volumul betonului necompactat este de 1875 litri

Fast Order

Fabrică mobilă de beton Pi Makina 100 M.

Fast Order

Uzina de beton-asfalt LINTEC 2500

Fast Order
Fast Order

Officine Piccini RBM 1000

Fast Order
Fast Order

Officine Piccini MF 400

100% garanție de calitate
Returnare marfă în 14 zile
Livrare în orice locație
Ridicare marfă de la magazin