Catalog de produse

Fierăstraie circulare pe lemn

Fierăstraiele circulare pe lemn reprezintă echipamente specializate destinate lucrului cu materiale lemnoase de dimensiuni medii și mari. Acestea sunt disponibile în Moldova și pot fi achiziționate în diverse variante și modele în funcție de nevoile și cerințele utilizatorilor

Sortare după:
Фильтр
Fast Order

Avantajul fierastraului este masa mare de lucru, ce consta din trei parti si constructie rigida din aliaje usoare. Fierastraul unghiular se va folosi in ateliere, unde temperatura nu coboara mai jos de 0 ° C si nu urca mai mult de +40° C.

Fast Order
Proma Fierastrau circular de banc 305 mm se foloseste la debitarea lemnului
Fast Order
Fierastrau circular Proma 315 mm 0280. Diametru disc circular 315x2,2x30 24Z mm.
Fast Order

Fierastraul circular tip 0665 se utilizeaza pentru taierea longitudinala si transversala a lemnului de esenta moale si tare. Fierastraul circular poate fi folosit in conditii de productie individuala sau de serie mica, in modelarii si lemnarii. Fierastraul circular pentru taierea lemnului se va folosi in incaperi uscate, unde temperatura nu coboara mai jos de +15 grade C si nu urca mai mult de +30 gradeC (utilajul nu poate fi folosit in incaperi cu umiditate sporita).

Fast Order

Fierastrau circular Proma 315 mm PKS-315S

Fast Order

Fierastraul circular tip 0656/254 se utilizeaza pentru taierea longitudinala si transversala a lemnului de esenta moale si tare.

Fast Order

Fierastraul circular tip 0656/310 se utilizeaza pentru taierea longitudinala si transversala a lemnului de esenta moale si tare. 

Fast Order

Fierastrau circular 315 mm PKS-315. Turatie panza 2950 rot/min. Dimensiuni panza circulara 315×30×1,8 mm

Fast Order
Fierastrau circular de banc 315 mm se foloseste la debitarea lemnului
Fast Order

Fierăstraie circulare FZT-254/1700

Fast Order

TK255 nostru este caracterizat printr-un motor puternic, care este de asemenea potrivit pentru cele mai dificile aplicații combinate cu o viteză de 4800 rpm și o înălțime de tăiere de 80 mm.

Fast Order

Ferăstrău de masă HOLZMANN MASCHINEN TS315SE_230V. Asamblare ușoară și rapidă - preasamblat în cea mai mare parte. extensie de masă (550x800mm) fie montată față, fie laterală.

Fast Order

Ferăstrău de masă TS200_230V HOLZMANN MASCHINEN

Fast Order

Set extensor pentru ferăstrău de masă TS400ZAL_400V

Fast Order

Ferăstrău de masă TKS500S_400V HOLZMANN MASCHINEN

Fast Order

Ferăstrău de masă HOLZMANN MASCHINEN TS250_400V. Model de nivel înalt la nivel de intrare, cu un raport excelent preț / performanță. Masa din fontă foarte robustă și stabilă incl.

Fast Order

Fierăstraiele circulare sunt unelte care folosesc o lama rotativa pentru a taia materiale precum lemn, metal, plastic sau alte materiale.

Caracteristici:

 • Viteza de rotatie reglabila
 • Putere variabila
 • Lungimea lamei poate fi ajustata
 • Poate fi dotat cu accesorii precum ghidaje sau dust collector

Tipuri:

 • Fierastraie cu lama pendulara
 • Fierastraie cu lama fixa
 • Fierastraie cu ghidaj pentru taiere la unghi

Aplicații:

 • Taierea lemnului pentru mobilier sau constructii
 • Taierea materialelor metalice sau a altor materiale dure
 • Realizarea gaurilor sau a taieturilor la unghi.

Alte caracteristici importante ale fierastraielor circulare includ:

 • Sistem de prindere rapidă pentru schimbarea rapida a lamei
 • Maner anti-vibratii
 • Control electronic al vitezei
 • Functii precum blocarea axului pentru a facilita schimbarea lamei

Exista mai multe variante de fierastraie circulare, cu diferite capacitati si caracteristici pentru a se potrivi nevoilor specifice de taiere. De exemplu, fierastraiele cu lama pendulara sunt excelente pentru taierea materialelor mai groase sau a materialelor cu texturi dure, in timp ce fierastraiele cu lama fixa sunt mai potrivite pentru taierea materialelor subtiri sau pentru lucrari de precizie.

In general, fierastraiele circulare sunt utilizate in domenii precum constructiile, carpentry, metalurgie si fabricarea produselor din metal sau lemn. Pot fi folosite pentru taierea materialelor in forme diverse, precum dreptunghiuri, cercuri sau linii curbe, si pentru a crea gauri sau prelucra suprafete.

100% garanție de calitate
Returnare marfă în 14 zile
Livrare în orice locație
Ridicare marfă de la magazin