Catalog de produse

Pompe submersibile

Sortare după:
Фильтр
Fast Order

Pompă puternică, potrivită pentru apa murdară, deplasare maximă de 25 m, debit maxim de 45 m3 / h, ridicare maximă de aspirație de 7 m, volum rezervor 3,6 litri
Filtru de aspirație inclus!

Fast Order
Fast Order

Pompă plutitoare adecvată pentru pomparea apei din rezervoare, râuri și bălți sau pentru înlăturarea consecințelor inundațiilor. Este conceput pentru pomparea apei curate sau turbate, nu poate fi folosită pentru scurgerea noroiului sau a nisipului.Pompa este acționată de un motor cu două șuruburi cu o capacitate de 43 cm3. Descărcarea este de până la 25 m. Max. debit 12.000 l / h. Greutate 9,5 kg.Include un coș de aspirație și un furtun de transport de 3 m.

Fast Order
 • Alimentare cu apă de calitate, potrivită pentru furnizarea casei și grădinii
 • Puternic motor de 1100 W
 • Vas de presiune de oțel de calitate 20 L
 • Nava este echipată cu un manometru pentru a verifica presiunea de ieșire
 • Bază largă pentru stabilitate perfectă
 • Mâner superior pentru un transport mai ușor
 • prefiltru
 • Șurubul de umplere și de scurgere garantează o funcționare ușoară

Lucrări de apă de grădină potrivite pentru pomparea apei curate. Consumul de energie 1100 W. rezervor de 20 l. Max. descărcare 45 m. max. volum de transport 4600 l / oră. Presiunea de comutare presetată este de 1,5 bar, presiunea de oprire este de 3 bar.

Fast Order

Pompă cu apă pe motor cu motor cu o deplasare de 43 cm3. Max. înălțime de livrare 35 m, max. volum de livrare 15 000 l / h. Potrivit pentru apă curată.

 

Fast Order
 • Pompă de amorsare de calitate pentru apă curată
 • Motor puternic de calitate 1300 W
 • Bază largă
 • Descarcare maxima 55m
 • Debit maxim 5400l / oră.
 • Șurubul de umplere și de scurgere garantează o funcționare ușoară
 • Mâner superior pentru un transport mai ușor
 • prefiltru
 • Motorul este închis ermetic
 • Protecția termică a siguranțelor
HECHT 3133 este o pompă de grădină potrivită pentru pomparea apei curate și ușor turbide, poate fi folosită și ca parte a sistemelor de irigare. Este alimentat de la o rețea standard 230V / 50 Hz. Adâncimea maximă de aspirație este de 8 m, evacuarea maximă este de până la 55 m. În condiții ideale, debitul ajunge până la 5400 litri pe oră.
 
Fast Order

Stație electrică de alimentare cu apă pentru acasă. Putere 1000 W, deplasare maximă 44 m, înălțime de livrare 8 m și volum de livrare 3500 l / h. Potrivit pentru apă curată.

 

Fast Order
 • Consum de energie 1200 W
 • Potrivit pentru puțuri, iazuri, rezervoare etc.
 • Carcasa de otel
 • Comutator plutitor care monitorizează nivelul și comutarea
 • Cablu de alimentare cu cauciuc de 10 m
 • Descărcare maximă 44 m
 • Debit maxim 6500 l / h

Pompa submersibila electrica HECHT 3122 INOX. Ideal pentru scurgerea bazinelor, pomparea apei utilitare din puțuri, rezervoare și alte surse de apă. Nu este destinat pompării apei potabile. Pompa este echipată cu un comutator plutitor care automatizează pornirea și oprirea pompei în funcție de nivelul apei. Poate fi folosită, de exemplu, pentru pomparea automată a apei din scurgeri, pomparea automată a apei de ploaie, etc. Temperatura maximă a apei pompate este de 35 ° C.
Pompa este alimentată de la o priză electrică de 230V / 50Hz, lungimea cablului de alimentare este de 10 m. Descărcarea maximă a pompei este de 44 m, adâncimea maximă de imersiune este de 7 m.

Fast Order

Stație de alimentare cu apă electrică cu șasiu din plastic. Putere de intrare 800 W, deplasare maximă 38 m, înălțime de livrare 8 m și volum de livrare 3200l / h. Potrivit pentru apă curată.

 

Fast Order

Pompă de grădină electrică de suprafață cu șasiu din plastic. Putere de intrare 800 W, deplasare maximă 38 m și volum maxim de livrare 3200 l / h. Potrivit pentru apă curată.

 

Fast Order

Pompa de apă electrică submersibilă potrivită pentru apa murdară. Cablul electric de 10 m frecat.

 

Fast Order

Pompă de grădină submersibilă cu vibrație electrică cu corp din aliaj de aluminiu, cablu de alimentare din cauciuc de 10 m. Putere 600 W, înălțime maximă de livrare 70 m și volum maxim de livrare 1700 litri / h. Potrivit pentru apă curată.

Fast Order

Pompă de grădină submersibilă electrică.

 

Fast Order

Pompă de grădină submersibilă electrică cu intrare de putere de 350 W.

 

Fast Order

Pompă de apă submersibilă. Potrivit pentru apa murdară.

 

Fast Order

Pompă de apă submersibilă

 

Fast Order

Pompa submersibilă RURIS Aqua 790 este o pompă realizată din inox, cu motorul cu bobinaj din cupru. Este o pompă multietajată cu turbină, având un număr de 8 etaje. Pompa poate fi folosită pentru a alimenta cu apă curată gospodăriile sau diferite sisteme de irigaţii, apă provenita din puţuri forate la adâncimi de 60 m. Pe lângă utilizarea independentă, pompă RURIS Aqua 790 mai poate fi folosită ca şi parte componentă a unui sistem hidrofor.Pompa submersibilă RURIS Aqua 790 se livrează cu panou de control şi cablu de alimentare cu lungimea de 25 m.

Fast Order

Pompa submersibilă RURIS Aqua 690 este o pompă multietajată cu turbină, având un număr de 14 etaje. Este realizată din inox, iar motorul are bobinajul din cupru şi este în baie de ulei. Pompa poate fi folosită pentru a alimenta cu apă curată gospodării sau diferite sisteme de irigaţii, apă provenită din puţuri forate la adâncimi de 60 m. De altfel, pompa RURIS Aqua 690 poate fi folosită ca şi parte componentă a unui sistem hidrofor.Pompa submersibilă RURIS Aqua 690 se livrează cu panou de control şi cablu de alimentare cu lungimea de 25 m.

Fast Order

Pompa submersibilă RURIS Aqua 105 este realizată din inox, având motorul cu bobinaj 100% din cupru, în baie de ulei. Este o pompă cu turbină cu 3 etaje, având un debit de 45 l/min. Această pompă este adecvată pentru transferul apei curate din puţuri forate la adâncimi de maxim 140 m, alimentând mici sisteme de irigaţii sau diverse gospodării.Poate fi utilizată independentă sau ca parte componentă a unui grup hidrofor.Pompă submersibilă RURIS Aqua 105 se livrează cu panou de control şi un cablu de 30 m.

Fast Order

Pompa submersibilă RURIS Aqua 104 este o pompă de adâncime care poate fi instalată în puţuri şi fântâni forate la maxim 100 m adâncime. Pompa poate alimenta cu apă curată gospodării sau mici sisteme de irigaţii, putând fi de asemenea şi parte componeneta a unui sistem hidrofor.RURIS Aqua 104 este o pompă cu şurub realizată din inox cu motorul în baie de ulei, bobinajul fiind 100% din cupru.Pompă se livrează cu panou de control şi un cablu de alimentare cu lungimea de 30 m.

Fast Order

Pompa submersibilă RURIS Aqua 103 este o pompă de adâncime care poate alimenta cu apă curată gospodării sau mici sisteme de irigaţii, apă provenită din puţuri şi fântâni forate la maxim 100 m adâncime. Pompa poate fi de asemenea şi parte component a unui sistem hidrofor.RURIS Aqua 103 este o pompă cu şurub realizată din inox cu motorul în baie de ulei, bobinajul fiind 100% din cupru.Pompa se livrează cu panou de control şi un cablu de alimentare cu lungimea de 30 m.

Fast Order

Pompa submersibilă RURIS Aqua 101 este realizată din inox, având motorul cu bobinaj din cupru în baie de ulei. Este o pompă cu turbină cu un etaj.Această pompă este adecvată pentru transferul apei curate din puţuri forate sau rezervoare, alimentând mici sisteme de irigaţii sau diverse gospodării. Poate fi utilizată independentă sau ca parte componentă a unui grup hidrofor.Pompa submersibilă RURIS Aqua 101 se livrează cu panou de control şi cablu de 15 m.

Fast Order

Pompa submersibilă RURIS Aqua 40 este o pompă de adâncime folosită pentru alimentarea cu apă curată a gospodăriilor sau diverşilor consumatori precum instalaţiile de irigat. Apa poate fi pompată din fântâni sau puţuri de la o adâncime de până la 100m. Motorul pompei este de 750W cu bobinaj 100% din cupru, iar construcţia pompei este de tip şurub.

Fast Order

Pompa submersibilă RURIS Aqua 35 este o pompă necesară în orice gospodărie. Poate fi folosită atât pentru alimentarea cu apă curată a diverşilor consumatori, cât şi pentru a elimina ape murdare din diverse incinte inundate sau golirea/umplerea diferitelor rezervoare.Pompa submersibilă RURIS Aqua 35 are corpul executat din inox rezistent la acţiunea diferitelor particule din apele murdare, este prevăzută cu tocător şi poate drena cu uşurinţă ape menajere în care se regăsesc particule solide cu diametrul de până la 3,5 mm.Bobinajul motorului este din cupru, iar puterea de 1300W. Pompa poate ridică apă la o înălţime de 12 m.

100% garanție de calitate
Returnare marfă în 14 zile
Livrare în orice locație
Ridicare marfă de la magazin