Catalog de produse

Aparate de sudură tip redresor

Sortare după:
Фильтр
Fast Order

Scoate in evidenta

LINEAR 300/S este un aparat de sudura in curent continuu, trifazat, pentru sudura prin procedeul MMA cu electrozi fuzibili cu invelis rutilic, bazici, inox, fonta, aluminiu.

Caracteristici constructive

LINEAR 300/S este un aparat de sudura trifazat, cu aplicatii in sudarea cu electrod fuzibil invelit (procedeul MMA) in curent continuu cu urmatoarele caracteristici constructive: ventilat fortat, cu roti pentru transport, reglarea continua a curentului debitat se face cu sunt magnetic.

 

Fast Order

Scoate in evidenta

Linear 430HD este un aparat de sudura in curent continuu, trifazat, pentru sudura prin procedeul MMA cu electrozi fuzibili cu invelis rutilic, bazici, inox, fonta.

Caracteristici constructive

Linear430HD este un aparat de sudura trifazat, cu aplicatii in sudarea cu electrod fuzibil invelit (procedeul MMA) in curent continuu cu urmatoarele caracteristici constructive: ventilat fortat, cu roti pentru transport, reglarea continua a curentului debitat se face cu sunt magnetic.

Aplicatii

Linear430HD este un aparat de sudura trifazat, cu aplicatii in sudarea in curent continuu cu electrozi fuzibili inveliti: rutilici, bazici, inox, fonta, aluminiu.
Calitatile sale deosebite il recomanda pentru utilizarea in constructiile navale si industriale, executarea de constructii metalice.

 

 

100% garanție de calitate
Returnare marfă în 14 zile
Livrare în orice locație
Ridicare marfă de la magazin