Catalog de produse

HECHT

Hecht este o marcă comercială care este utilizată pentru diferite tipuri de echipamente, cum ar fi mașini de tuns iarba electrice și pe benzină, mașini de tuns iarba, ferăstraie, pompe, compresoare, echipamente de sudură, precum și echipamente de deszăpezire.

Sortare după:
Фильтр
Fast Order

Mașina de gaurit Hecht 1072 echipată cu un mâner reglabil ergonomic, care asigură o prindere ușoară și crește eficiența, confortul și siguranța în timpul utilizării.

Fast Order

Mașina de gaurit Hecht 1072 echipată cu un mâner reglabil ergonomic, care asigură o prindere ușoară și crește eficiența, confortul și siguranța în timpul utilizării.

Fast Order

Tocător de crengi Hecht 6024 este destinat prelucrării tuturor deșeurilor verzi și lemnoase produse în grădină, cu un diametru maxim de până la 45 mm.

Fast Order

Ciocan rotopercutor HECHT 1069 – o alegere ideală pentru profesioniști și amatori care caută un instrument fiabil și puternic pentru găurire și dăltuire. Cu o putere de 1600 W și o viteză de 3530 de lovituri pe minut, acest perforator este unul dintre cele mai puternice

Fast Order

Mixerul de construcții HECHT 1138, cu o putere ridicată de 1600 W, reprezintă soluția ideală pentru diverse sarcini de amestecare a materialelor de construcții, cum ar fi betonul, mortarul, adezivii, tencuiala și ghipsul.

Fast Order

HECHT 9922 este un ferăstrău cu acumulator avansat, care se remarcă prin performanță ridicată și ușurință în utilizare. Acest instrument este ideal pentru o gamă largă de sarcini, cum ar fi tăierea copacilor, pregătirea lemnului de foc, precum și lucrările de construcție și grădinărit.

Fast Order

HECHT 1569 este un ferăstrău electric de înaltă calitate cu o putere de 810 W. Viteza de lucru a ferăstrăului poate fi reglată lin prin intermediul unui element de control situat pe partea superioară a mânerului.

Fast Order

Ferastrau pendular electric Hecht 1568. Lama se fixează într-un mandrină cu eliberare rapidă, permițând schimbarea ei cu o simplă mișcare a degetului.

Fast Order

Ferastrau pendular Hecht 1541 datorită motorului electric puternic de 450 W, face față cu ușurință tăierii lemnului dur de până la 55 mm grosime și metalului de până la 6 mm grosime. Acest instrument taie rapid scânduri și face tăieturi precise în cel mai scurt timp.

Fast Order

Tun aer cald pe motorina Hecht 3021

Fast Order

Despicator electric puternic de lemn, HECHT 670, capabil să dezvolte o forță de până la 7 tone, face față cu ușurință buștenilor cu diametrul de până la 250 mm și lungimea de până la 520 mm. Cântărește doar 46 kg și este echipat cu roți și mâner pentru transport facil în orice loc din grădina dumneavoastră. Funcționează la rețeaua electrică standard de 230 V/50 Hz, consumând 2000 W.

Fast Order

Despicator de lemne electric Hecht 6070 este conceput pentru a sparge lemnul cu un diametru de până la 30 cm și este capabil să dezvolte o presiune de până la 7 tone.

Compresor HECHT 2052
Top vânzări
0,00 L
5 000,00 L
Fast Order

Compresorul HECHT 2052 este echipat cu un rezervor de aer cu un volum de 50 litri. Construcția sa include o supapă de siguranță și un vizor pentru verificarea ușoară a nivelului de ulei. O supapă specială permite evacuarea apei acumulate în rezervor, prevenind coroziunea.

Fast Order

Mai compactor HECHT 1119, Motor puternic: 149 cm3 cu supapă aeriană; Viteza de rotație: 3600 rpm

Fast Order

Motoburghiu Hecht 52 este alimentat de un motor monocilindru in 2 timpi racit cu aer si de un ambreiaj centrifugal. Are posibilitatea schimbarii usoare a burghiului pe un alt diametru si extinderea acestuia.

Fast Order

Electropalan HECHT 8450 - 500 kg. Incarcare: 250 kg (fara scripete), 500 kg (cu scripete). Tensiune de alimentare: 230V/50Hz

Fast Order

Electropalan HECHT 8425 - 250 Kg. Tensiune de alimentare: 230V/50Hz. Lungime cablu panou de control: 1.6 m. Incarcare: 125 kg (fara scripete), 250 kg (cu scripete)

Fast Order

Polizor unghiular electric HECHT 1323. Cel mai bine vândut polizor unghiular: Ideal pentru șlefuirea și tăierea integrală. Motor puternic de 900 W: Permite lucrul fără compromisuri, asigurând performanță optimă.

Fast Order

Polizor unghiular electric HECHT 1323 este instrumentul ideal pentru uz casnic în atelier sau garaj. Funcționarea sa este simplă, iar schimbarea discelor de șlefuit se face cu ușurință. Acesta este perfect pentru tăierea și șlefuirea unei game variate de materiale.

Fast Order

Polizor unghiular electric solid HECHT 1314 este instrumentul ideal pentru uz casnic în atelier sau garaj. Funcționarea sa este simplă, iar schimbarea discelor de șlefuit se face cu ușurință. Acesta este perfect pentru tăierea și șlefuirea unei game variate de materiale.

Fast Order

Polizor unghiular electric HECHT 1309 este instrumentul perfect pentru utilizare casnică în atelier sau în garaj. Utilizarea sa este simplă, iar schimbarea discelor de șlefuit se face ușor. Este ideal pentru tăierea și șlefuirea unei game variate de materiale.

HECHT 929 R Motofierăstrău
Top vânzări
0,00 L
2 300,00 L
Fast Order

HECHT 929 R Motofierăstrău este ideal pentru tăierea lemnului destinate focului sau construcțiilor din lemn. Asigură o manevrare fluidă în tăierile orizontale datorită mânerelor ergonomice și este dotat cu un sistem automat de ungere a lanțului pentru o tăiere precisă.

Fast Order

Motofierastrau HECHT 925 R compact, dotat cu un rezervor transparent pentru combustibil, este echipat cu un motor în doi timpi cu o putere de 0,75 kW și un volum de 25,4 cm³. Este un instrument de mare ajutor pentru tăierea materialelor de mai multe ori pe parcursul anului.

Fast Order

Motofierăstrău Hecht 50, având o capacitate cilindrică de 50 cm3, este ideal pentru tăierea lemnului de foc, copacilor și bustenilor. Motorul său pe benzină, cu o putere de 2.9 CP

"Hecht" este o marcă comercială care este utilizată pentru diferite tipuri de echipamente, cum ar fi mașini de tuns iarba electrice și pe benzină, mașini de tuns iarba, ferăstraie, pompe, compresoare, echipamente de sudură, precum și echipamente de deszăpezire. Companiile care produc echipamente sub această marcă pot varia în funcție de țară și regiune. O caracteristică a tehnologiei Hecht este calitatea înaltă, fiabilitatea și raportul calitate-preț bun.

"Hecht" este un brand care este utilizat pentru diferite tipuri de mașini și echipamente, inclusiv:

  • Unelte de grădină și grădină: mașini de tuns iarba, cositoare, Trimmere, aspiratoare de grădină etc.
  • Echipamente de construcții: betoniere, Plăci vibratoare, Freze, bare de protecție etc.
  • Echipamente pentru Servicii Auto: cricuri hidraulice, mașini de montare, mașini de echilibrare etc.

Damicom este importatorul oficial de echipamente Hecht în Moldova

100% garanție de calitate
Returnare marfă în 14 zile
Livrare în orice locație
Ridicare marfă de la magazin