Catalog de produse

Echipament de laborator

Sortare după:
Фильтр
Fast Order

Fotometrul este proiectat pentru a măsura concentrația elementelor chimice din soluții cu ajutorul măsurătorilor fotometrice ale flăcării unui arzător de gaz, în care soluția analizată este introdusă sub formă atomizată.
Sub influența energiei termice a flăcării, apare un spectru de radiații care este caracteristic acestui element. Linia spectrală a acestui element se distinge printr-o grătare de difracție și este detectată de un spectrometru. Prelucrarea informațiilor curente și controlul funcționării fotometrului se realizează de un microcomputer încorporat.
Un compresor este inclus în kitul fotometrului.
La cererea clientului, fotometrul poate fi reluat pentru a măsura stronțiu în loc de litiu.

Fast Order

Spectrofotometre de concentrație universală de dimensiuni mici pentru analizarea soluțiilor lichide folosind instrumente moderne de calcul.

Funcții de măsurare:

 • măsurarea transmisiei și a densității optice la lungimi de undă fixe;
 • măsurarea concentrației folosind un factor de calibrare, un singur punct, calibrare în mai multe puncte (6 puncte);
 • măsurări cinetice la o lungime de undă fixă.

Fotometrele sunt destinate utilizării:

 • în laboratoare analitice ale întreprinderilor din complexul termic și electric;
 • la întreprinderile de aprovizionare cu apă;
 • în industria metalurgică, chimică, alimentară și alte industrii;
 • în laboratoarele de diagnostic clinic ale instituțiilor medicale.

Un set standard include un set de șanțuri nr. 4. Mărimi 10 mm, 20 mm, 30 mm.
Numărul de șanțuri de o dimensiune standard într-un set - 3 buc.

0,00 L
0,00 L
Fast Order

Fotometrul KFK este proiectat pentru a măsura în unele părți ale intervalului de lungime de undă coeficienții de transmisie direcțională spectrală (SKNP), densitatea optică a soluțiilor lichide transparente ale substanțelor, precum și pentru a determina concentrația substanțelor din soluții după calibrarea prealabilă a fotometrului de către consumator.
Fotometrul este dezvoltat pe o bază elementară modernă, are caracteristici tehnice și operaționale ridicate, un design estetic modern și este proiectat pentru a realiza analiza chimică și clinică a soluțiilor.
Fotometrul se aplică:

 • în agricultură - analize chimice de apă, furaje, sol pentru conținutul de nitrați, fosfați, magneziu, mangan, potasiu;
 • în servicii de mediu - pentru mai mult de 30 de tipuri diferite de analize de apă;
 • în industria alimentară, chimică, geologie, biochimie.
  avantaje:
 • schimbul de date al rezultatelor măsurătorilor se realizează folosind un computer prin interfața USB 2.0 și un program de schimb care vă permite să observați vizual rezultatele măsurătorilor stocate în arhiva fotometrului de pe ecranul monitorului;
 • are stabilitate ridicată;
 • gamă spectrală largă;
 • Funcționează în 2 moduri: după factor și standard;
 • patru tipuri de cuve: dreptunghiulare cu lungimea cursei de 3.10.30.50 mm, scurgere în formă de pâlnie cu diametrul interior de 10 mm.
0,00 L
0,00 L
Fast Order

Polimetrul circular este proiectat pentru a măsura unghiul de rotație al planului de polarizare prin soluții și lichide transparente și omogene active optic pentru a determina concentrația acestora.
Polimetrul de tip vizual este convenabil în funcționare, are fiabilitate ridicată și precizie de măsurare, îndeplinește cerințele estetice și ergonomice moderne.
Polimetrul este utilizat în diverse industrii: alimente, produse chimice, tipografie.

Fast Order

Polariscope-polarimetru este conceput pentru a determina birefringența în semifabricatele plate și produsele din materiale transparente și ușor colorate; este utilizat pentru estimarea cantitativă a birefringenței prin metoda Senarmon cu o eroare de cel mult 10 nm, pentru estimarea distribuției birefringenței într-un obiect prin colorarea interferenței, pentru studierea distribuției birefringenței într-un obiect în lumină polarizată circular.
Avantajele dispozitivului: un câmp de vizualizare mare vă permite să controlați piese de volum și piese voluminoase, precum și să monitorizați simultan mai multe probe.

 
0,00 L
0,00 L
Fast Order

Lupa binoculară este proiectată să examineze obiecte mici cu ambii ochi.
Datorită naturii stereoscopice a lupei, este posibil să se ia în considerare detaliile imaginii vizibile prin adâncimea și forma lor, ceea ce este imposibil atunci când este observat într-o lupa monoculară. Lupa este montată în mod convenabil pe cap cu ajutorul unei jante glisante, în timp ce mâinile observatorului rămân libere.
Lupa binoculară poate fi folosită de gravori, embosseri, colecționari.

Fast Order

Lupa este proiectată pentru examinarea și executarea lucrărilor cu obiecte mici.
Persoanele cu deficiențe de vedere pot utiliza, de asemenea, o lupa.

Fast Order

Lupa este proiectată pentru examinarea și executarea lucrărilor cu obiecte mici.
Persoanele cu deficiențe de vedere pot utiliza, de asemenea, o lupa.

100% garanție de calitate
Returnare marfă în 14 zile
Livrare în orice locație
Ridicare marfă de la magazin