Catalog de produse

Avant

Damicom SRL - Diler oficial al Avant Techno pe teritoriul Republicii Moldova. Avant Techno, mini tractoare și atașamente și accesorii în Chișinău

Sortare după:
Фильтр
Fast Order

Furci pentru însilozare Avant - echipamente concepute pentru încărcarea și transportul gunoiului de grajd și a materialelor aferente.

Dintii puternici permit străpungerea gunoiului de grajd chiar compactat și o masă considerabilă de material poate fi transportată.
NOU: furcile pentru însilozare sunt echipate cu colțuri interschimbabile din oțel forjat cu rezistență mare.

Fast Order

Separatorul de balot Avant separă chiar și baloturile înghețate și întărite. Separarea este rapidă și eficientă datorită formei cuțitului și a cilindrului hidraulic puternic. Balotul poate fi transportat folosind un separator. Designul larg vă permite să tăiați baloane de diferite forme.

Fast Order

Furca pentru baloti Avant rotunde sau pătrate asigură transportul ușor și sigur al  fânului despachetat etc.
Construcția robustă și simplă garantează o durată de viață lungă.

Fast Order

Utilajul pentru transportarea Avant de baloti este un mod economic de a transporta baloturile ambalate fără a deteriora ambalajul. Distanța dintre furculițe poate fi reglată manual. Grapple-ul pentru bale este utilizat la încărcarea baloților peste.
Un mod economic de transport a balotelor
Ușor de folosit

Fast Order

Utilajul de ridicat baloturi Avant pătrate este proiectată pentru a transporta baloturile ambalate cu însilozitate, paie, etc. fără a deteriora pelicula sau plasa de ambalare.

Fast Order

Cu ajutorul acestui dispozitiv , puteți ridica și transporta însilozele, fânul și alte materiale ambalate fără a deteriora pelicula sau plasa de ambalare. Un design fiabil, dar în același timp ușor asigură cel mai eficient transport (vezi tabelul).
Suportul pentru bale vă permite să transportați orice balans fără a deteriora ambalajul
Folosind grapple, puteți seta până la trei baloți unul peste altul.

Fast Order

Peria rotativă conică Avant cu acționare hidraulică face față efectiv cu măturarea materialului în lateral sau de la perete spre centru. Rotirea se poate efectua în ambele direcții. Este eficient mai ales în agricultură.
Perie robustă pentru o curățare eficientă
Poate fi mutat lateral pentru curățarea de-a lungul pereților.

Fast Order

Taietor de siloz Avant puternic și de încredere cu doi cilindri hidraulici. Cu acesta, puteți tăia volumul necesar de însilozare într-o instalație de depozitare și să-l transportați la clădirile de animale. Lama tăietoare este confecționată din oțel special și vă permite să tăiați silozul, lăsând o tăietură uniformă, care împiedică intrarea aerului în masa silozului și supraîncălzirea acestuia. Datorită designului deschis al tăietorului, operatorul controlează complet poziția lamei în timpul tăierii. Dintii din partea de jos a frezei sunt confectionate din otel intarit.

Fast Order

Selector de furaje Avant - o modalitate eficientă de a apropia hrana neîngrijită de animale. Când se deplasează, melcul amestecă hrana, iar fânul proaspăt rămâne în vârf.
Când utilizați un distribuitor cu șuruburi, este permisă o viteză de până la 10 km / h. Direcția deplasării de avans - la stânga sau la dreapta - este determinată de direcția de rotație a șurubului. Un raclet din plastic din spatele distribuitorului curăță eficient masa de alimentare.

Fast Order

Cupa de distribuție este echipată cu un elevator hidraulic în partea de jos și distribuie alimentarea uniformă pe ambele părți. Recomandat pentru servirea amestecurilor de însilozare și furaje porționate, preparate cu ajutorul unui malaxor. Cupa de distribuție este umplută de la nivelul podelei în același mod ca o găleată obișnuită. Distribuie hrana pentru 10 vaci într-o singură rundă - 50 de vaci durează aproximativ 10 minute.

Fast Order

Lama Avant este concepută pentru a curăța masa de alimentare înainte de a descărca o nouă porțiune a silozului. Cuțitul este instalat automat pe dinții inferiori ai apucătorului pentru siloz: este suficient ca operatorul să conducă până la cuțit și să-l cupleze cu dinți, ceea ce reduce timpul petrecut la muncă (nu este necesară înlocuirea echipamentului). Cuțitul cu lama este echipat cu o bază cauciucată, care asigură o curățare de înaltă calitate.

Cel mai simplu mod de a curăța tabelul de alimentare
Acesta este instalat pe dinții inferiori ai lamei: este necesar să vă deplasați până la cuțit cu o prindere deschisă, combinând fixările cuțitului cu dinții, iar coborâți prinderea pentru a fixa cuțitul - nu este necesar să părăsiți cabina și să fixați cuțitul manual.

Fast Order

Scoate in evidenta

Grapa pentru insilozare XL este destinată încărcătoarelor Seria Avant 500, 600 și 700; Sunt disponibile trei lățimi de prindere pentru o mai bună compatibilitate cu modelul de camion. Acest model vă permite să transportați cu 30% mai mult siloz, fără a limita limitarea de ansamblu a tabelului de alimentare. Absența unei grătare pe marginea superioară a prinderii asigură o vizibilitate mai bună atunci când este ridicată. Construcție robustă cu doi cilindri hidraulici. Dinți interschimbabili forjați pe partea în mișcare a prinderii.
 Model mai mare pentru vaci mari și ferme mari
 Partea superioară a mânerului este deschisă de sus - îmbunătățește vizibilitatea atunci când deplasați cu o prindere ridicată
 Mânerul este condus de doi cilindri, ceea ce crește puterea de prindere

Fast Order

Grapa de înaltă calitate pentru însilozare este echipată cu un cilindru hidraulic puternic și poate fi montată pe orice model de încărcător Avant. Pinii de prindere durabile în formă de pană permit încordarea oricărui fel de hrană pentru animale. Partea inferioară a prinderii este reprezentată de dinți interschimbabili din oțel de înaltă rezistență. Cu ajutorul unui cilindru hidraulic, grătarul superior se ridică până la verticală și asigură o prindere fiabilă, de exemplu, baloturi rotunde.

Fast Order

Această unealtă multifuncțională Avant este convenabilă pentru ridicarea și transportul diferitelor articole care nu pot fi transportate cu ajutorul unei găleți sau a unei palete. Partea superioară a mânerului este echipată cu un cilindru hidraulic care îl ridică la verticală, ceea ce, în combinație cu capacitatea cilindrului de a apăsa în jos mânerul, face încărcarea și transportul materialelor convenabile. Lățimea totală de lucru este de 900 mm, ceea ce permite încărcătorului cu acest echipament să treacă prin uși și să lucreze într-un spațiu limitat.

Fast Order

Grebla frontală nu este o atașare complicată și economică pentru nivelarea traseelor ​​de nisip și pietriș. Este folosit pentru a arăta un aspect finisat. Dinții de greblă încărcați de primăvară nivelează eficient solul. Șaiburile pot fi, de asemenea, utilizate pentru dezlegarea / nivelarea solului.

Fast Order

Remorca Avant cu descărcare manuală este folosită pentru transportul deșeurilor de grădină, gazon, humus etc. În plus, părțile laterale ale remorcii sunt îndepărtate, dacă este necesar, transformând-o într-un instrument ideal pentru transportul buștenilor. Roțile late oferă o mișcare sigură chiar și pe suprafețe alunecoase. Echipat cu un cârlig cu bilă pivotant pentru fixare cu un diametru de 50 mm. Sunt disponibile modele cu una și două osii pentru roți. Versatilitate: poate fi utilizat atât ca remorcă obișnuită, cât și ca vehicul de lemn

Fast Order

Remorcă autobasculantă pentru mini-tractoare Avant este disponibilă în două versiuni: cu o capacitate de încărcare de 1200 și 1800 kg.
Ambele opțiuni sunt completate cu un dispozitiv de ridicare hidraulic. Părțile laterale ale remorcii sunt îndepărtate, dacă este necesar.
Al doilea nivel al laturilor este furnizat pe lângă modelul cu o capacitate de transport de 1200 kg și este inclus în configurația de bază a modelului pentru 1800 kg.

ATENŢIE!

Încărcătorul trebuie să fie echipat cu un conector hidraulic spate cu două acțiuni și un modul de fixare a remorcii.
Remorci de basculare fiabile și versatile, potrivite atât pentru lucrări la sol, cât și pentru lucrări cu materiale mai ușoare
Dacă este necesar, părțile laterale ale remorcii sunt îndepărtate, transformând-o într-o platformă plană
Angrenaj de ridicare hidraulic la ambele modele.

Fast Order

Avant și filiala sa Leguan Lift au creat împreună o platformă de ridicare care poate fi instalată direct pe încărcătorul Avant printr-un modul de fixare. Colaborarea inginerilor companiei a dus la o platformă de ridicare ieftină, convenabilă și ușor de utilizat, cu care încărcătoarele Avant devin un instrument de lucru și mai versatil. Platforma Leguan 50 se conectează la modulul de atașare - la fel de simplu ca orice alt echipament. Acest lucru înseamnă că platforma este simplă și convenabilă atât pentru instalarea încărcătorului, cât și pentru oprirea acestuia.

Fast Order

Distribuitor de nisip tractat - o soluție convenabilă și economică pentru tratarea șantierelor și trotuarelor. Arborele distribuitor pentru mini-tractor este antrenat de energia de rotație a roților. Elementele de depozitare sunt prevăzute pentru remorcare fără a împrăștia nisip. Remorca este echipată cu un cap de cârlig de 50 mm pentru fixarea pe remorcher.

Fast Order

Centrifuga de împrăștiere a nisipului / sării este cea mai eficientă soluție pentru prelucrarea suprafețelor mari.
Zona de împrăștiere este reglabilă: de la 2 până la 6 metri, ceea ce asigură o prelucrare rapidă și de înaltă calitate.
Intensitatea de împrăștiere este controlată de controler pe partea centrifugii.
Procesarea rapidă a suprafețelor mari
Potrivit pentru distribuirea precisă a materialelor granulare
Reglarea manuală a lățimii
Instalare posibilă în spatele încărcătorului (numai seria 700).

Fast Order

Sistemele hidraulice de împrăștiere a nisipului sunt proiectate pentru ghețarea rapidă și eficientă. Instalarea unui distribuitor de nisip în fața mini-tractorului vă permite să încărcați echipamente cu materiale la fel ca o găleată obișnuită. Echipamentul este acționat hidraulic și este echipat cu un arbore de amestec care sparge nisipul înghețat și previne blocarea sistemului de împrăștiere. Plăcile din sistemul de alimentare sunt echipate cu arcuri, care protejează distribuitorul de blocare sau rupere la lovire

Fast Order

Perie artificială Avant de îngrijire a ierbii concepută pentru îngrijirea ierbii artificiale. Peria este formată dintr-o linie dreaptă-orizontală. Echipat cu un sistem de suspensie care asigură o măturare ușoară. Peria pieptene terenul de joc și distribuie umplutura, ceea ce face câmpul mai moale pentru o lungă perioadă de timp. 

Fast Order

Echipamentele pentru deservirea peluzelor artificiale sunt destinate utilizării profesionale. Permite ca o trecere să curețe, să filtreze și să umple gazonul artificial.
Sistemul hidraulic al acestui echipament Avant curăță eficient și economic gazonul fără a lăsa urme.
Curățarea și întreținerea periodică a acoperirilor artificiale previne compactarea excesivă și menține acoperirea în condiții optime pentru utilizare pe tot parcursul anului.
Contor principal reglabil și greblă suplimentară pentru furt
Turbina cu două containere praf și sistem de colectare a deșeurilor mici
Camere reglabile schimbabile cu două containere în spate pentru a colecta resturile mai mari
Modul de agregate de mare viteză - umple suprafața cu iarbă artificială și sol curățate
Perie spate pliabilă pentru nivelare și curățare.

Fast Order

Mașină de spălat cu presiune, cu mânecă de 20 de metri și pistol cu ​​apă; se deplasează cu încărcătorul Avant în orice loc greu accesibil.
Presiunea maximă a apei este de 30 l / min sub o presiune de 200 bar. Echipat cu o funcție de conectare la alimentarea cu apă, precum și un furtun pentru pomparea apei în rezervor din orice rezervor. Apa poate fi pompată prin furtunul de intrare de la un nivel de 3 metri sub compresor.
Această funcție este necesară la pomparea apei din rezervoare și rezervoare, precum și rezervoare naturale etc.

Mini-încărcătoarele Avant sunt echipamente speciale cu capacități extinse fabricate în Finlanda. Atașamentele fac din Încărcătoare un instrument universal pentru rezolvarea oricăror sarcini de producție.

100% garanție de calitate
Returnare marfă în 14 zile
Livrare în orice locație
Ridicare marfă de la magazin